verzet Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Salut. De curand am cumparat un cantar de scaun pt masina mea (KZJ73 din 94). Cand sa montez cantarul ce sa vezi, nu potriveste de nici un fel. I-am trimis un mesaj celui de la care am luat cantarul si mi-a zis ca, cantarul e bun , masina mea nu e OK, nu e model pentru cantar. Acuma eu inainte sa comand cantarul m-am uitat dupa codul masinii pe megazip si bineinteles ca imi dadea cantar. Acuma intrebraea e simpla, o fi intr-adevar asa cum zice vanzatorul , sau am primit ce nu trebuia?:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Daca alea pe care le-ai cumparat tu, arata altfel decat cantarele din postarea de mai jos, atunci poti sa i le returnezi fara nicio jena pentru ca nu sunt pentru Toyota 70 si te vei chinui sa le montezi : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/toyota/landcruiser-j7/35958-toyota-lj70-a-lui-astral-black-swan?p=480855#post480855 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Decembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Mersi @Astral, cantarul e acelasi ca al tau, dar se pare ca si eu am aceeasi problema, sunt ochetii aia care nu trebuie. Deci va trebui sa ii dau jos si sa dau gauri, deci amanam pana in primavara. Este ceva pregaurire sau trebuie data una direct in podea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Cantarul se fixeaza direct pe pardoseala masinii, una din gaurile existente se poate folosi, suportii pentru scaune normale care sunt prinsi in puncte pe pardoseala se scot sau se debiteaza prima varianta este ceva mai laborioasa. Atentie, scaunele sunt diferite intre cele doua modele dupa ce ai montat cantarul este necesar sa faci o adaptare la scaunele masinii pentru a le fixa pe cantar. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Bre, dusumelele de j70 si j73 is diferite. Cantarele date jos de pe 70 nu se potrivesc direct pe 73 trebe munculita de adaptare Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Maestre, podeaua difera la locurile spate, in schimb daca le luam pe fiecare in parte (cantar sau simple) scaunele fata cu sistemul de culisare sunt fixate la fel la 70/73 (chiar si la 78 insa nu se rabateaza) doar la Troopye sau 75 este alta mancare de peste. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 (editat) Tutorialul lui @Astral este elocvent. Eu am urmat pasi de acolo cand am pus scaune cu cantar pe LJ70 si la fel pe LJ77. In podea are oricum niste gauri repere din fabrica... Editat Ianuarie 28, 2020 de nessum 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Deci va trebui sa ii dau jos si sa dau gauri, deci amanam pana in primavara. Cand am facut schimbarea am fost la Gigi Sabau si am terminat in aproximativ 2h. 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate