darius dfm Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 (editat) Din cauza ca a venit momentul sa renunț la ieșirile pe deal cu prietenii vând animalul meu de off road. E mașina pregatita de open însă nu am fost cu ea niciodată la un concurs. Are punți de Y61 cu blocanti fata spate, față arb și spate diff lock original de patrol, jante pe 35 cu beadlock cu silverstone pe 35 noi pe spate și 80% fata plus rezerva, sașiu scurtat, rollcage interior/exterior, turbo de audi cu miez nou pus pe motor de 2.8 RD28T, troliu warn de armata montat în interior, lent dar trage doua patroale după el... e ușurat maxim și foarte fiabil... Mai multe delatii pentru cei interesati la telefon. Accept si schimburi cu patrol y60, Y61 sau Land Cruiser pana în 1995 pregătite de Light off road sau de stradă, ieșirile mele pe deal vor fi de acuma cu familia, iar mașina se va utiliza preponderent pe stradă. Info suplimentare la tel 0745525854. VANDUT-SEPOATE ÎNCHIDE. MULȚUMESC PENTRU GAZDUIRE Editat Decembrie 18, 2019 de darius dfm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius dfm Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Vândut. Se poate șterge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate