Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Numele meu este Alex Pintea si tatal meu(sorin Pintea)ma obligat sa ma prezint. am 18 ani sunt inca la scoala , ma dau cu Isuzu trooper 2.8 TD din 88 pe care l-am primit spre utilizare de la tata. Ma bucur ca sunt printre voi si va multumesc ca existati sa ne vedem cu bine :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad bine ai venit...chiar si obligat... :ha: :happy :happy forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bine ca ai venit! @soimu sa sti ca nu l-am obligat am sugerat doar ca ar fi bine sa se prezinte si el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bine ai venit Alex! Nu trebuia sa-l asculti pe tat'u, ca doar esti major. :ypu ...dar, bine ai facut ca te-ai prezentat. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad No servus :hi ! bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad multumesc la toata lumea pentru primire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad pun si eu 2 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bine ai venit Alex! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Noi salutari din Arad Ohoooo......vine tare din urma noua generatie..... :bravo Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bun venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Noi salutari din Arad abea ast sa imi repar cuplajul 4x4 sai dau prin noroaie>:P.. Fara emoti:P va multumsc inca o data.......!!! ------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Noi salutari din Arad Va salut pe toti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Noi salutari din Arad Bine ai venit Angel! Saraca doamna Pintea, cat o sa aiba de spalat in casa aia... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad bine ai venit! Da trebuia sa-ti deschizi topic nou in sectiunea prezentarea membrilor. si nu manca litere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad pun si eu 2 poze Deci tu erai atunci seara cand am facut parcarea cu spatele cu Landcruiserul 100!! Am vazut ca avea numar de TM si chiar ma intrebam cine o fi. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad dap....:ha: ......mam speriat un pic:)).....am stiut ca esti tu:D......nu ai sughitat? ca tot am vorbit de tine si de masina ta:D :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad ALOOOOO! scrie dracu toate cuvintele.t-iar prescurtarile a dreaku. ca nu inteleg nimic din ce scrii hai ca daca scrii ca lumea dau o bere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad am schimbat :grin: .... nu mai folosesc prescurtari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad bine,dau berea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Noi salutari din Arad :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate