Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme range rover p38

Daniel tutuianu

Postări Recomandate

Salutare,am o problemă majora cu un range rover p38 din 1997, motor 2.5 diesel,pleacă,greu de pe loc,nu trage si nu schimba vitezele,am bănuit că este cutia automata,dar am schimbato si am aceleași simptome,dacă știe cineva ce ar putea să aiba masina asta.va multumesc Editat de Daniel tutuianu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil, nu se tureaza suficient motorul in sarcina sau turbina nu lucreaza cum trebuie!

In primul caz ai de verificat injectoarele si pompa de injectie, in al doilea, turbina si circuitul de intercooler! Vezi ca intre filtrul de aer si turbina, ai un furtun de cauciuc care mai are prostul obicei sa se "inmoaie" si, cand trage turbina, se sugruma si nu mai da suficient aer pe admisie!

• Like 2

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Asta daca ne apucam noi sa ghicim ce motorizare are(sunt 3 variante) ca e greu de completat un profil cum trebuie sau citit regulamentul si respectat pct 2.d. Editat de sierrafery
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare