Daniel tutuianu Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 (editat) Salutare,am o problemă majora cu un range rover p38 din 1997, motor 2.5 diesel,pleacă,greu de pe loc,nu trage si nu schimba vitezele,am bănuit că este cutia automata,dar am schimbato si am aceleași simptome,dacă știe cineva ce ar putea să aiba masina asta.va multumesc Editat Decembrie 24, 2019 de Daniel tutuianu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Probabil, nu se tureaza suficient motorul in sarcina sau turbina nu lucreaza cum trebuie! In primul caz ai de verificat injectoarele si pompa de injectie, in al doilea, turbina si circuitul de intercooler! Vezi ca intre filtrul de aer si turbina, ai un furtun de cauciuc care mai are prostul obicei sa se "inmoaie" si, cand trage turbina, se sugruma si nu mai da suficient aer pe admisie! 2 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 (editat) Asta daca ne apucam noi sa ghicim ce motorizare are(sunt 3 variante) ca e greu de completat un profil cum trebuie sau citit regulamentul si respectat pct 2.d. Editat Decembrie 22, 2019 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel tutuianu Postat Decembrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Am descoperit,problema,era alternatorul,nu incarca suficient,trage bine și se tureaza bine,dar nu inteleg dc nu schimba vitezele,merge doar intro treaptă ,a treia cred,cutia nu este că am schimbato. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate