StefanMoldovan Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Am refacut motorul si dupa ce sau pus toate la loc imi face presiune in radiator dar conductele sunt reci de la termostat .Poate fi chiuloasa sa nu fie stransa deajuns dupa ce iau capacul nu fierbe nimic poti tura masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Ai reusit sa faci ceva intre timp? Daca face presiune inseamna ca scapa presiune pe la garnitura de chiuloasa. A fost planata chiuloasa? Ai pus garnitura de chiuloasa de reparatie? A fost stransa chiuloasa la cuplu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 (editat) Prima dată verifică etaseitatea sistemului de răcire, dacă pierde presiune este posibil să nu etanșeze bine garnitura de chiulasa. Sau chiar fisură in chiulasă. Te ajută și un test de compresie pentru cilindri. Editat Ianuarie 30, 2020 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Februarie 5, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2020 Caz rezolvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Pai spune care a fost cauza si cum ai rezolvat! Poate foloseste si la altii ! Asa sec... ,,am rezolvat " e fara cap si coada, e degeaba deschis topicul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefanMoldovan Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Chiuloasa nu era stransa destul am facut dupa carte si tot a suflat lam lasat vreo 30 min sa mearga ,si a doua zi am mai stran chiuloasa la un cuplu mai mare si a mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate