Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari diferential Freelander 2

Sauca2005a

Postări Recomandate

Buna la toata lumea!!

Ieri am reusit sa dau jos diferentialul spate la masina mea, Freelander 2, in ideea de a schimba rulmentul pinionului de atac care este vraiste. Desfac grupul, scurg uleiu si vad ceva pilitura in ulei... nu excesiv...banuiesc ca este de la rulment. Problema a aparut in momentul in care am observat un joc zic eu cam mare al satelitilor in lagarele lor. Va rog Sa imi spuneti daca este normal jocul sau sunt dusi satelitii.

9c9b77d3eb74619466c4faf6c99e5915.thumb.jpg.6cadbe563a5ebe07a3352806894a7f91.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Sal ,a fost dificila operatiunea de demontare?cum ai desfacut piulita aia in forma de stea?de unde ai achizitionat piese si la ce pret?

Detin un fl2 si imi uruie grupul spate,as vrea sa incerc sa -l repar!:tk

Link spre comentariu

Nu a fost complicata demontarea.... pentru piulita stea a trebuit sa confectionez eu scula .... o cheie inelara de 36mm de care am sudat o teava si o limba pt blocare... ceva asemanator sculei din manualul de reparatii....piesele de pe ebay m-au costat 1000 ron toti rulmentii si garniturile.... a mai trebuit sa cumpar uleiul si suruburile de prindere la cardan...
  • Like 1
Link spre comentariu

Multumesc pt raspuns ... chiar ma gandesc si eu da fac singur rectificarea,am gasit si un kit de rulmenti + garnituri la un pret foarte ok zic eu ... poate mai e vreun coleg care e interesat: https://www.landrovercity.ro/diferențial-spate-freelander-2/set-4-rulmenți-3-simeringuri-distanțier-diferențial-spate.html

va tin la curent.. eventual am sa mai revin cu ceva intrebari.:tk

Link spre comentariu

La mine uruiala se aude cand iau piciorul de pe gaz,in frana de motor cum ar veni ...Cum pot verifica ,sa fiu sigur daca zgomotul vine din grup sau poate is norocos si vine de la rulmentul rotii... pe elevator zgomotul pare sa radieze spre partea dreapta.exista o metoda .. gen sa scot cardanul si sa merg un pic doar cu tractiune fata sa vad daca zgomotul dispare ?? :hl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare