Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 prima iesire cu vitara prima belea am noroito putin si la intoarcerea pe carosabil a aparut un zgomot ca de...planetara nu am mai apucat sa opresc ca roata fata stanga ma depasit eu oprind masina pe discul de frana dupa crucile de rigoare mi-am revenit si am montat roata cu piulite luate de la celelalte roti si incet acasa ce s-a intamplat pe scurt am luat masina si nu am verificat stringerea rotilor rotile de al au fost montate inainte de a o cumpara dar s-au pastrat piulitele vechi...de la cele de tabla care nu asigura decat 3 ture de filet asta e am scapat cu aripa indoita...discul polizat ..cam 10%..si o prima spaima intentionez sa ridic caroseria cu 5 cm...si sa pun gume de 31 daca stie cineva daca e bine sau nu va rog ...astept sfaturi de la veterani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: sfaturi pt. un vitarist nou Tipu care ti-a vanduto merita bagat in spital, in primul rand c-a facul o astfel de improvizatie, iar in al doilea rand pentru ca nu te-a atentionat in privinta piulitelor neadecvate, insa principalul e ca ai scapat ieftin... se putea mult mai rau... Spor la modificari ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: sfaturi pt. un vitarist nou ca sa pui 31 iti trebuie minim un body-lift de 7cm, o inaltare din suspensii de 5 cm, distantiere de 32mm si... tot va mai trebui sa tai un pic din aripi (vor freca la viraj). Daca mai scazi ceva, un 30.. cred ca scapi fara sa mai tai si din aripi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: sfaturi pt. un vitarist nou Din pacate mai sunt si astfel de oameni. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate