Vizitator HMiller Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Salutare, Cat de curand doresc sa cumpar un 4x4 second hand pe care sa-l utilizez in special iarna, iar in restul anului pentru iesirile la munte, pescuit sau vanatoare. Cerintele mele este ca el sa faca fata in off-road situatii de dificultate medie, sa aiba motorizare sub 2500 cmc, aer conditionat si un minim de confort. In acest sens m-am gandit la Suzuki X-90. Masinuta pare a se conforma cerintelor mele, este draguta, dar destul de rara. Ce ma sfatuiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri X 90 e masina de strada ,in nici un caz de teren.eu am vazut 2 dintrastea in realitate in viata mea (adica sa stau in ele,dar nu erau 4x4.sunt si 4x4?sunt frumusele de o femeie.am vrut sa-i iau lu~ nevasta-mea.nu prea sunt de Barbati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri Salutare,.....Ce ma sfatuiti? Sa citesti regulamentul forumului si sa dai buna ziua! Adica sa postezi cateva cuvinte la "prezentarea membrilor". Daca nu este prea greu! :W Zippo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri X90 este de fapt o vitara. Este acelasi sasiu, dar o alta caroserie. In concluzie: da, merge pe teren si inca bine (mai ales daca faci mici modificari). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri am eu una..fac pret bun :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator HMiller Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri @ adamu: Dupa cate stiu si eu, X90-ul este 4x4 si nu e chiar atat de rau in teren. @cormosilviu: Multumesc pentru oferta. dar ai putea sa o faci mai concreta (astept PM in acest sens). :) P.S.: zippo: Sper ca totul e OK acum. M-am conformat. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri asteapta inca vreo doua zile ca o sa pun niste poze cu o vitara x90 in actiune . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri din australia: tipa are si 2 jimny-uri absolut superbe.... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator HMiller Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri Un review interesant aici: http://www.thebiglot.com/reviews/1996_S ... REVIEW.asp si aici: http://www.theautochannel.com/vehicles/ ... 03_15.html @ab03fge: Am rabdare. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Suzuki X-90 - pareri o.k.daca sunt si 4x4 sunt interesante.dar totusi,mi se par mai joase decat vitara.cred ca tre` musai inaltate daca vrei pe coclauri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bob Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri Salut. Bogdan/Brasov. Mai nou convertit de la masini de strada la 4x4 offroad. X90-ul e o super masinuta bestiala. I-am luat sotiei mele una iarna asta, dar jur ca m-am distrat cu ea(cu masina:)) pana acum cum nu m-am mai distrat cu alta masina. Tractiunea spate (daca nu cuplezi 4x4) impreuna cu ampatamentul ultrascurt = DRIFT :D ... si asta la viteze mici. Pe Off Road n-am probat-o pt ca nu i-am pus gume. Se vede in poze cam cat a putut minora sa urce pe zapada cu gume M+S uzate... ps Problema despre care se discuta cum ca X90 are garda la sol mai mica decat Vitara, cred ca este de la gumele cu care este dotata 225/50R16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri :hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA ..Multa Bafta!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri :hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA .. ...........care nu se descurca rau... deloc! Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri Am avut X90 si e misto masina. Am bagat-o si in teren si merge bine :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri faina buburuza :1 mere cica ca o vitara obosita :ha: sau o veverita sclerozata :h5 trebuie ridicata putin si ceva opinci mai cramponate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri Cu o masina ca asta la vanatoare cred ca poti impusca ce vrei... ca raman stupefiate la aparitia ei. :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bob Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Suzuki X-90 - pareri :hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA ..Multa Bafta!!! Pai porbagajul e chiar marisor. Incape lada de bere, cu tot cu naveta si e loc si de sacul de carbuni. Ca dimensiune e cam 2/3 din ce al unui Logan sa zic...atata doar ca roata de rezerva isi are loc in porbagaj, fara a fi ingropata intr-un locas special...Noroc ca e din aia pe 15 cu cauciuc ingust standard Vitara, ca altfel un 225/50R16 chiar ca ocupa mult :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate