Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki X-90 - pareri

Vizitator HMiller

Postări Recomandate

Vizitator HMiller

Salutare,

Cat de curand doresc sa cumpar un 4x4 second hand pe care sa-l utilizez in special iarna, iar in restul anului pentru iesirile la munte, pescuit sau vanatoare.

Cerintele mele este ca el sa faca fata in off-road situatii de dificultate medie, sa aiba motorizare sub 2500 cmc, aer conditionat si un minim de confort.

In acest sens m-am gandit la Suzuki X-90. Masinuta pare a se conforma cerintelor mele, este draguta, dar destul de rara.

Ce ma sfatuiti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzuki X-90 - pareri

X 90 e masina de strada ,in nici un caz de teren.eu am vazut 2 dintrastea in realitate in viata mea (adica sa stau in ele,dar nu erau 4x4.sunt si 4x4?sunt frumusele de o femeie.am vrut sa-i iau lu~ nevasta-mea.nu prea sunt de Barbati!

Link spre comentariu

Salutare,.....Ce ma sfatuiti?

Sa citesti regulamentul forumului si sa dai buna ziua! Adica sa postezi cateva cuvinte la "prezentarea membrilor". Daca nu este prea greu!

:W

Zippo

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vizitator HMiller

@ adamu: Dupa cate stiu si eu, X90-ul este 4x4 si nu e chiar atat de rau in teren.

@cormosilviu: Multumesc pentru oferta. dar ai putea sa o faci mai concreta (astept PM in acest sens).

:)

P.S.: zippo: Sper ca totul e OK acum. M-am conformat. :)

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
Vizitator Bob

Salut.

Bogdan/Brasov. Mai nou convertit de la masini de strada la 4x4 offroad.

X90-ul e o super masinuta bestiala. I-am luat sotiei mele una iarna asta, dar jur ca m-am distrat cu ea(cu masina:)) pana acum cum nu m-am mai distrat cu alta masina. Tractiunea spate (daca nu cuplezi 4x4) impreuna cu ampatamentul ultrascurt = DRIFT :D ... si asta la viteze mici.

Pe Off Road n-am probat-o pt ca nu i-am pus gume. Se vede in poze cam cat a putut minora sa urce pe zapada cu gume M+S uzate...

ps

Problema despre care se discuta cum ca X90 are garda la sol mai mica decat Vitara, cred ca este de la gumele cu care este dotata 225/50R16.

Link spre comentariu

:hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA ..Multa Bafta!!!

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

:hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA ..

...........care nu se descurca rau... deloc!

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

faina buburuza :1

mere cica ca o vitara obosita :ha:

sau o veverita sclerozata :h5

trebuie ridicata putin si ceva opinci mai cramponate

Link spre comentariu

Vizitator Bob

:hi Masinuta e fermecatoare.......da de mers in drumetii e cam nasol k are 2 locuri.unde bagi bagaju,grataru..lazile cu bere? In teren se descurca exact k o VITARA ..Multa Bafta!!!

Pai porbagajul e chiar marisor. Incape lada de bere, cu tot cu naveta si e loc si de sacul de carbuni. Ca dimensiune e cam 2/3 din ce al unui Logan sa zic...atata doar ca roata de rezerva isi are loc in porbagaj, fara a fi ingropata intr-un locas special...Noroc ca e din aia pe 15 cu cauciuc ingust standard Vitara, ca altfel un 225/50R16 chiar ca ocupa mult :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare