Ciprian Gal Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Salutare grup, as avea nevoie de un sfat. Achizitionat recent un Pajero v68w [3.2 Did din 2004] al carui istoric nu-l cunosc prea bine. Problema: La schimbul de ulei au intrat doar 8 litri. Masina a fost adusa din Germania. Cand am verificat prima data joja avea destul peste maxim. Cu 8 L joja indica max. Cei de la Mitsubishi mi-au spus ca masina nu are o rechemare activa[asta dupa ce am mentionat ca am descoperit pe forumuri ca a existat un recall pt joja pt Pajero 2002 2003]. In schimb mi-au spus ca au mai intalnit cazuri de cateva ori in care baia de ulei era mai mica decat trebuia[au concluzionat ei] si ca nu isi pot da seama totusi daca asta este cazul. E ciudata problema, ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa incerc o joja de dupa recall.. Voi cum ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gestme Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 Salut, ai gasit ceva rezolvare la problema ta, la mine este la fel, bagat 8.5 litri si este peste nivel, am cumparat joja din dezmembrari si arata fix la fel. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts