vercingetorix Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Am primit mustrare scrisa de la un distins membru al forumului, deci ma conformez si va prezint ultima achizitie, un Aro 240 an fabricatie 1976, motor L25, cutie in 4 trepte, reductor cu 2 manete, parbriz rabatabil si ceva rugina de import din Grecia. Masina a fost adusa pe TIR impreuna cu ceva piese, intentionez sa o restaurez/reconditionez pentru a deveni vehicul istoric. Totodata caut un tinichigiu de scoala veche pentru a remedia problemele. Nu refuz nici un vopsitor bun. Si acum pozele cu vesela realitate trista... Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Salut Reductor cu 2 manete? Se poate foto?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamis Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Da se poate . Am condus o astfel de masina...ce vremuri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Da se poate . Am condus o astfel de masina...ce vremuri ! Da. Mi-am adus aminte. Am vazut la Willys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vercingetorix Posted January 31, 2020 Author Share Posted January 31, 2020 Cam asa arata cutia... 1 Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Maestre... asa bijoux...Sa- l reconditionezi bine, ca merita ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts