Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Indicator presiune ulei căzut la Land Cruiser LJ70

marcel.popovici
 Share

Recommended Posts

Salutare sunt un nou posesor al unei bijuterii pe care vreau sa o mesteresc singur însă m-am împotmolit la indicatorul de la presiunea de ulei, mai exact acul este complet căzut, ma poate ajuta cineva cu ceva informații despre eventuale cauze.

Mașina este din 1987 2,4 td motor 2l-T.

Daca are cineva și un manual de utilizare dau o bere :).

Multumesc anticipat!

• 2 months later...

Daca ai ulei vizibil pe joja si motorul merge normal, probabil ca sonda de presiune este defecta, sau firul intrerupt.

Acuma vin si eu cu o intrebare: care este presiunea normala la un astfel de motor, cu motorul cald?

Salutare sunt un nou posesor al unei bijuterii pe care vreau sa o mesteresc singur însă m-am împotmolit la indicatorul de la presiunea de ulei, mai exact acul este complet căzut, ma poate ajuta cineva cu ceva informații despre eventuale cauze.

Mașina este din 1987 2,4 td motor 2l-T.

Daca are cineva și un manual de utilizare dau o bere :).

Multumesc anticipat!

Ti-am trimis prin wetransfer, pe mail-ul cu care esti inregistrat pe forumul nostru, tot ce am eu referitor la LJ70. :h5

• 1 month later...

Ti-am trimis prin wetransfer, pe mail-ul cu care esti inregistrat pe forumul nostru, tot ce am eu referitor la LJ70. :h5

Salut,

Imi poti trimite si mie? Tocmai m-am pricopsit cu un fier.

Multumesc

ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car

• 1 year later...
  • 1 year later...
On 5/5/2020 at 7:36 PM, Astral said:

Salut Astral. Am rugamintea sa imi trimiti si mie informatiile ce ai spus ca le ai despre LJ70. Am cules si eu cateva in aproape doi ani, de cand am achizitionat un LJ, dar as vrea sa mai aprofundez putin subiectul. Multumesc.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use