Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificari suspensie J90

Zmark

Postări Recomandate

Salut,

In cazul inlocuirii suspensiei de serie cu una +5cm, ce alte modificari mai sunt necesare? Stie cineva exact ce trebuie modificat pentru a nu genera alte probleme?

Am auzit multe pareri dar nimic concret si bazat pe detalii tehnice.

E nevoie de cresterea ecartamentului pentru stabilitate, deci flanse? Daca da, de cat?

E nevoie de modificarea reglajului directiei, geometrie?

Bucse, brate, bielete, etc?

Mersi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Orice inaltarea a unei masini trebuie insotita de o marire a ecartamentului proportionala cu inaltarea.

Niste distantiere de 3 cm sau jante cu ET negativ care sa obtina asta sunt de preferat dar nu obligatoriu pentru o inaltare de 5 cm.

Trebuie reglata si geometria.

Trebuie prelungite bieletele barii stabilizatoare cu aproximativ 2 cm, in special cele de la puntea spate. Dupa inaltare, bieletele vor tine bara stabilizatoare foarte tensionata si in pozitia neutra, lucru care va duce la uzura prematura a lor sua chiar ruperea suportilor barii stabilizatoare de pe punte.

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Buna ziua, tot referitor la modificare suspensie, eu am cumparat masina deja inaltata cu bucse de 5 cm sub arcuri, problema e ca amortizoarele si arcurile pe spate sunt defecte amandoua si as vrea sa le schimb, ce fel de amortizoare si arcuri ar trebui sa pun? Arcuri normale si amortizoare +5cm? Mentionez ca masina e J90 scurt iar eu sunt nou in domeniul modificarilor off-road. Adaug si o poza, multumesc

20220914_130006.jpg

20220914_125917.jpg

20220914_125901.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare