Zmark Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Salut, In cazul inlocuirii suspensiei de serie cu una +5cm, ce alte modificari mai sunt necesare? Stie cineva exact ce trebuie modificat pentru a nu genera alte probleme? Am auzit multe pareri dar nimic concret si bazat pe detalii tehnice. E nevoie de cresterea ecartamentului pentru stabilitate, deci flanse? Daca da, de cat? E nevoie de modificarea reglajului directiei, geometrie? Bucse, brate, bielete, etc? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Orice inaltarea a unei masini trebuie insotita de o marire a ecartamentului proportionala cu inaltarea. Niste distantiere de 3 cm sau jante cu ET negativ care sa obtina asta sunt de preferat dar nu obligatoriu pentru o inaltare de 5 cm. Trebuie reglata si geometria. Trebuie prelungite bieletele barii stabilizatoare cu aproximativ 2 cm, in special cele de la puntea spate. Dupa inaltare, bieletele vor tine bara stabilizatoare foarte tensionata si in pozitia neutra, lucru care va duce la uzura prematura a lor sua chiar ruperea suportilor barii stabilizatoare de pe punte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gogoi89 Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Buna ziua, tot referitor la modificare suspensie, eu am cumparat masina deja inaltata cu bucse de 5 cm sub arcuri, problema e ca amortizoarele si arcurile pe spate sunt defecte amandoua si as vrea sa le schimb, ce fel de amortizoare si arcuri ar trebui sa pun? Arcuri normale si amortizoare +5cm? Mentionez ca masina e J90 scurt iar eu sunt nou in domeniul modificarilor off-road. Adaug si o poza, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate