cmarin Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Va salut! As dori sa fac un traseu prin munti, pe forestiere si sosele mai mici, in Orientali. Sa urc in sus, din zona Buzau, pana in Maramures. Si sa vad diverse. A mai facut cineva asta. Ce recomandari im dati? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Aprilie 7, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Se pare ca nu a efectuat nimeni astfel de traseu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Va salut! As dori sa fac un traseu prin munti, pe forestiere si sosele mai mici, in Orientali. Sa urc in sus, din zona Buzau, pana in Maramures. Si sa vad diverse. A mai facut cineva asta. Ce recomandari im dati? Aici am gasit ceva : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/competitii-intalniri-festivaluri-evenimente-off-road/expeditii/51086-expeditie-de-vara-bucovina-vatra-dornei-delta-dunarii-iulie-august-2015 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Se pare ca nu a efectuat nimeni astfel de traseu.... Multam! Voi studia. Nu stiu daca sunt accesibile pentru mine. Eu caut drumuri usoare, pentru SUV- forestiere si sosele mai mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 (editat) Adica sa faci orientalii pe lung, in offroad usor.... nu cred ca se poate pur si simplu. In general sunt drumuri care trec muntii de-a latul (E-V). N-S trebuie sa faci multe zig-zag-uri...si mai e si problema barierelor de pe majoritatea drumurilor forestiere. Daca ai fi zis offroad extrem, as fi zis ca poate ai o sansa. :( Eu in general folosesc OpenStreetMap.org, unde lumea tot contribuie cu drumurile parcurse. Pe layerul CyleMap se vad destul de bine drumurile forestiere, dar nu te poti baza ca barierele, si starea drumurilor e trecuta corect. E munca de explorare sa gasesti un traseu cum cauti tu. PS: Pe strada... orice harta/aplicatie te poate ajuta. Cauti niste puncte de interes, si vezi cum ajungi la ele. Editat Mai 5, 2020 de cristianhaulica 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate