rodflex Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Daca stie cineva un service pentru masini Daihatsu in zona Braila -Galati ? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rodflex Postat Februarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 Asteptari mari nu am avut, datorita faptului ca in aceasta zona putine masini de genul acesta, dar poate este cineva din zona Buzau, Vrancea. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Aceeasi problema si la Bacau din pacate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Salutare colegi, Am o rugaminte, ma poate ajuta cineva cu dimensiunile oring-ului de cauciuc din varful injectorului? Am nevoie de ceva de genul: diametrul interior: XX si grosime: YY Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate