B403RRD Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Salutare, Nu stiu daca am postat corect aici, dar sunt in cautarea unui Jimny euro4, benzina si aer conditionat pentru ca m-a cuprins microbul acestei masinute sau utilaj cum am vazut ca mai este numit. Din tot ce am vazut in anunturile din RO, 90% sunt aduse de afara si nu imi inspira incredere deloc in ceea ce priveste kilometrajul si starea masinii. Apelez la colegii care ar avea un Jimny de vanzare, ma gandesc ca am mai multe sanse sa pun mana pe o masina buna. O vreau ca masina de oras si iesiri in natura, nu offroad veritabil - doar iesit la padure, munte, pescuit. Daca exista cineva cu un Jimny de vanzare, please tell, daca nu o sa imi fac putin curaj sa ma duc sa iau din Germania. Multumesc! Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Spune-ne si bugetul. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
B403RRD Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 Spune-ne si bugetul. Salut, am vazut ca nu mai sta lumea pe forum... am rezolvat intre timp, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts