vitalies Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Salutare - am fost zilele astea pe la Bran si dupa ce m-am intors la masina am constatat ca oglinda se balanane - cineva a incercat sa o fure probabil. Am scos-o de pe masina dar nu reusessc sa scot oglinda propriu zisa (geamul)- imi este cam frica sa o fortez sa nu crape. Stie cineva cum se demonteaza fara sa o stric ? Multumesc anticipat! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Oglinda Jimny Salutare tuturor! Deoarece am si eu ceva nelamuriri legate de oglinzile exterioare de Jimny, readuc in atentie discutia pe care a inceput-o colegul "Vitalies". Eu caut sa montez un senzor de temperatura in oglinda exterioara a Jimny-ului (oglinda din dreapta, in partea de jos). Am ales locul acesta in urma "cercetarii" locului cel mai propice unei masurari a temperaturii fara perturbante. E locul utilizat si de Renault la modelele lui. Deci, cum reusesc sa "demontez" si eu oglinda fara sa stric/sparg nimic? Am observat ca tot ansamblul nu e format din corp propriuzis, capac si geam oglinda, ci pare un singur corp turnat, in care se prinde sticla. Sa inteleg ca trebuie sa scot sticla, ca mai apoi sa vad eu cum prind senzorul in interior? Cum scot sticla fara sa o sparg? Se trage pur si simplu de un capat? Ceva "ustensile" speciale care se folosesc? Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Oglinda Jimny Readuc in atentie problema demontarii "sticlei" oglinzilor. Mi s-a crapat o oglinda de la ger. Si altii au patit-o asa ca aveti grija cu apa ce este aruncata de roti pe oglinzi. Acum iarna intra in carcasa in spatele sticlei, ingheata, se dilata si buum!... dimineata puteti avea surpriza ca mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate