horiasebastian Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 salut , Sper sa ma poate ajuta cineva . Am o lada niva din 2005 / nu prea merg cu masina / e folosita doar pentru teren . De ceva timp am unele probleme si nu ii dau de cap : in timpul mersului in jurul valorii de 2500 rot/min masina intrerupe puternic - intreruperea pare ca o intrerupere brusca de alimentare - si se produce un soc ca si cand s-ar oprii . Dupa ce trec de aceasta turatie se mai estompeaza aceste intreruperi ( dar nu dispar ) . La relanti masina merge perfect - si in gol se acelereaza superb am schimbat: bobina inductie bujii debitmetru aer potentiometrul clapetei de acceleratie serv motor relanti masina are putin km pana in 60000 .... are cineva o idee ce asa mai putea face ???? ....mi a facut par alb ..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 Cand esti la mic si schimbi din 1 in 2 si din 3 in 4? Si mie-mi face aceeasi belea, de nou nouta, cand sunt la mic din 1 in 2 cel mai tare, si din 3 in 4, chiar daca acceleratia e jos, nu conteaza, 1 secunda imi taie gazul, e super nasol cand sunt in teren in panta si am si remorca dupa mine :( Nu am descoperit ce are, am dus-o si in garantie si dupa , nimeni nimic. Nu e nici din bujii, nici din fise, nici din bobina, nu e din nimic, dar ma oboseste psihic ! A mea are 57.000km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horiasebastian Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 la mine face si " la mare" ....e clar o problema de motor /aprindere/alimentare m-am gandit azi noapte sa schimb senzorul de la axa cu came si vreau sa vad daca lucreaza fara senzorul de arbore ( e o prostie - dar o incerc si pe asta ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Rezultat ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibles Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Mai are un senzor pe cutia de transfer langa cablul de kilometraj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Si eu, am pus o intrebare in cluj la niste baieti care si-au luat niste nive praf si le-am refacut...si cica ar fi de la ECU.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horiasebastian Postat Martie 4, 2020 Autor Partajează Postat Martie 4, 2020 Mai are un senzor pe cutia de transfer langa cablul de kilometraj o sa caut sa vad unde e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horiasebastian Postat Martie 4, 2020 Autor Partajează Postat Martie 4, 2020 ..oricum problema nu am rezolvat o . an schimbat si pompa de benzina ...nu am incercat sa schimb senzorul de la axa cu came clar poate fi de la ECU - de la calculator - dar e ultimul lucru pe care imi ramane sa l incerc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horiasebastian Postat Martie 6, 2020 Autor Partajează Postat Martie 6, 2020 edci , domnilor , le-am incercat pe toate in afara de calculataor :( daca mai are cineva alta idee sunt dispus sa o incerc ...nimic nu a dat rezultat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 cred ca raspunsul este alt ecu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate