Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme lada niva - intrerupere motor

horiasebastian

Postări Recomandate

salut ,

Sper sa ma poate ajuta cineva . Am o lada niva din 2005 / nu prea merg cu masina / e folosita doar pentru teren . De ceva timp am unele probleme si nu ii dau de cap :

in timpul mersului in jurul valorii de 2500 rot/min masina intrerupe puternic - intreruperea pare ca o intrerupere brusca de alimentare - si se produce un soc ca si cand s-ar oprii . Dupa ce trec de aceasta turatie se mai estompeaza aceste intreruperi ( dar nu dispar ) . La relanti masina merge perfect - si in gol se acelereaza superb

am schimbat:

bobina inductie

bujii

debitmetru aer

potentiometrul clapetei de acceleratie

serv motor relanti

masina are putin km pana in 60000 ....

are cineva o idee ce asa mai putea face ????

....mi a facut par alb ..:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand esti la mic si schimbi din 1 in 2 si din 3 in 4?

Si mie-mi face aceeasi belea, de nou nouta, cand sunt la mic din 1 in 2 cel mai tare, si din 3 in 4, chiar daca acceleratia e jos, nu conteaza, 1 secunda imi taie gazul, e super nasol cand sunt in teren in panta si am si remorca dupa mine :(

Nu am descoperit ce are, am dus-o si in garantie si dupa , nimeni nimic. Nu e nici din bujii, nici din fise, nici din bobina, nu e din nimic, dar ma oboseste psihic !

A mea are 57.000km

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare