cristian.cojocar Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salutari, citesc manualele si ma lovesc de 01MY si 02MY. Am cautat pe forum cu search dar nu am gasit nimic. Cine imi poate spune smnificatia cemor doua coduri? multumesc cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salut, MY = model year... pe viitor ar fi frumos sa fie respectate chestiile scrise cu rosu macar cele referitoare la detaliile vehiclulului detinut https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salut, MY = model year... pe viitor ar fi frumos sa fie respectate chestiile scrise cu rosu macar cele referitoare la detaliile vehiclulului detinut https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 multumesc pentru informatie. Am completat si profilul. sper a este OK acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Salutari, citesc manualele si ma lovesc de 01MY si 02MY. Am cautat pe forum cu search dar nu am gasit nimic. Cine imi poate spune smnificatia cemor doua coduri? multumesc cc Sunt specificati anii de fabricatie pentru a identifica mai usor unele sisteme! De exemplu, numai la ABS, intre 1998-2005 au fost folosite 5 sisteme! Si nu este singurul exemplu! Manualul detinut de tine, probabil, este editie 2002, de asta sunt indicati doar 2001 si 2002. 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2020 Sunt specificati anii de fabricatie pentru a identifica mai usor unele sisteme! De exemplu, numai la ABS, intre 1998-2005 au fost folosite 5 sisteme! Si nu este singurul exemplu! Manualul detinut de tine, probabil, este editie 2002, de asta sunt indicati doar 2001 si 2002. multumesc. Manualul este inn format electronic si l-am primit de la un coleg de pe site cind inca nu stiam pe ce parte e volanu... :) :) adica acum vre-o 10 zile.... Acum ma zbat sa inteleg ce face u VCU, cum se testeaza, daca Webasto-ul merge, etc..:) de-ale inceputurilor. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate