bujie Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Bucureșteanca de 18 ani,motor 2000 benzina ,fara rugina multa,dotări AC nefuncțional dar trebuie verificat,navigație ,închidere centralizată și găsită după multe căutări.S-au schimbat uleiurile ptr.ca era cam neingrijita,trebuie sa schimb burdufuri planetare,am curățat vreo 3 ore la interior,tapițerie și plastice.Am avut de lucru la ea la iluminat bord vreo 2 becuri apoi la panou comanda ,bricheta,scrumiera și plafon.Urmeaza achiziție anvelope MT dar sa vedem ce mărime că nu aș prea vrea sa o înalt ,eventual doar flanșe si reparație AC și burdufuri planetare,și înmatriculare . Orice sfat e binevenit.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 Salut. Cred ca ar trebui sa fii mai concis, în ceea ce privește sfaturile. Ma gândesc ca asa vei primi răspunsuri. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate