verzet Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Salut baieti.Vreau sa cumpar bandourile(plasticele) si garniturile care vin montate in lateral deasupra usii si imprejurul ramei de la parbiz. Problema e ca ma pierd in coduri si variante si nu stiu exact care sunt cele care imi trebuie. Orice sugestie mi-ar fi de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Februarie 27, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2020 Nimeni, nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FNA Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Salut, daca e pentru masina din semnatura la poza 2 masina din mijloc ar fi. Daca te referi la cele cromate cum sunt in poza atasata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Februarie 27, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2020 (editat) Salut, mersi de info, dar pe mine ma intereseaza cele din interior nu din exteriorul masinii, am pus o poza de atentie . Editat Februarie 27, 2020 de verzet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Intra pe amayama.com, bagi seria de sasiu si alegi din diagrama ce piese ai nevoie. Au tot pentru toyota problema e pretul de transport 1 "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate