Marius.ciocan Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Salut de curând am cumpărat o toyota hilux 2.5 2006 cutie manuală, cabină dubla, dar are grupul pe față spart . Mă ajută si pe mine cineva sa aflu ce raport am la grup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Daca nu e stantat undeva pe carcasa diferentialului, suspenzi masina pe o roata spate, scoti din viteza, efectuezi 10 rotatii ale rotii numarand simultan cate rotatii efectueaza cardanul spate. Raportul matematic rezultat e identic fata/spate. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Cel mai sigur e sa-l dai jos si sa numeri dintii pinionului/coroanei. (Daca tot e spart, oricum trebuiesa-l dai jos, nu?) Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Carp Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Vezi ca deasupra motorului ai o placuta de tabla prinsa in pop-nituri. Pune aici poza cu ea si o descifram impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 Daca nu e stantat undeva pe carcasa diferentialului, suspenzi masina pe o roata spate, scoti din viteza, efectuezi 10 rotatii ale rotii numarand simultan cate rotatii efectueaza cardanul spate. Raportul matematic rezultat e identic fata/spate. Adica, asa : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate