Danielh Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Buna, am si eu o problema... eram cu baietii si am dat sa urc un deal putin abrupt si eram in a 2a... 4h. Mia murit motorul si de atunci nu mai pot sa cuplez 2h... 4h si 4l functioneaza perfect... pareri? Ce ar putea sa aibe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DSV ARO Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Fi putin mai explicit, nu poti duce maneta in pozitia de 2h sau o duci si nu se intampla nimic? s-o intalnit hotu` cu militianu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Buna, am si eu o problema... eram cu baietii si am dat sa urc un deal putin abrupt si eram in a 2a... 4h. Mia murit motorul si de atunci nu mai pot sa cuplez 2h... 4h si 4l functioneaza perfect... pareri? Ce ar putea sa aibe Covid19 ... #staiacasa nu pe coclauri! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate