Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

conductivitate electrica antigel

cristian.cojocar

Postări Recomandate

dragilor,

o intrebare subtila.... :) ce conductibilitate electrica are solutia de antigel din motor?

Intrebarea de baza. Antigeul poate sa faca scurt la un alternator?

Situatie: se va descrie situatia dupa ce aflu rasounsul al intrebare. Ot ca daca e pozitiv, atunci merita sa continui investigatia, daca e negativ, atunic ma opresc aici.

Multumesc

cc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca s a spart un furtun si ti a stropit alternatorul. Nu am auzit pe cineva sa masoare cat de conductiv este antigelul.

oarecum de la furtun.

Ideea este ca am schimbat termostatul ca nu se mai ridica temperatura. Inlocuire facuta la serivce-ul A. Cu completare de antigel. pe care l-am si platit. La 2 zile se arde alterantorul. Inlocuire la service-ul B. Cei care au schimbat alternatorul imi spun ca vasul de expansiune e gol, iar alternatorul plin de antigel.

Se schimba deci alternatorul, se spala zona - ar fi putu fi si lichid de frinsa sau servo-- ca mai e un bidon pe acolo. Se completreaza pina la maxim antigelul.Se pleca la drum. Azi dimineata ma uit si vasul de expansiune e gol.

o privire mai atenta, si vad pe sub termostat ceva lichid care se imprastie ca un spray pe cureaua de la alternator....

De aici indeea ca aia care au schimbat termostatul nu au strins bine vre-un colier, antigelul curge, e preluat de curea si improscat pe alternator care se prajeste....

Faza e ca miine trebuie sa ma intorc la Bv. cu pierdere de antigel care e aruncat pe alternator......-->problem...

Sigur, ar putrea fi si de la pompa de apa, care e tot prin zona... dar.... prae amre coincidenta... inainte sa schimb termostatul nu pierdeam nimic. dupa aia..... se goleste vasul de expansiune - fed ca are 1l in 2 ore de mers...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare