gabic Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Va rog sa va exprimati. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Te lasam pe tine sa spui verde-n fata. Ca ai Jeep si ca vrei sa schimbi marca. sau te-ai razgandit? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 A nu de aia dar sunt curios,sincer nu ma laud cu el.Eventual pot sa va spun ce am schimbat pe la el. :grin: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 A nu de aia dar sunt curios,sincer nu ma laud cu el.Eventual pot sa va spun ce am schimbat pe la el. :grin:mai bine nu...ca de altfel cred ca umpli serverul cu tot ce i-ai facut si schimbat... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 tu poti sa spui cum e.eu de ex pot sa zic ca arata bine :jp1 :ca :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Sincer pt FIGURI mi-as lua si eu wrangler. Pt dat in teren cu siguranta alta masina. Daca vorbim de fiabilitate...apropo...cate JEEP-uri au fost la TAT? Dar alte marci??' :dr2 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 A nu de aia dar sunt curios,sincer nu ma laud cu el.Eventual pot sa va spun ce am schimbat pe la el. :grin:mai bine nu...ca de altfel cred ca umpli serverul cu tot ce i-ai facut si schimbat... :P O sa rog sa puna HDD-uri mai mari. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Sincer pt FIGURI mi-as lua si eu wrangler. Pt dat in teren cu siguranta alta masina. Daca vorbim de fiabilitate...apropo...cate JEEP-uri au fost la TAT? Dar alte marci??' :dr2 Asta asa e. Poate ca au ajuns mai repede la sosire. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 am vazut 2 jeepuri la TAT care au luat bot ,dar si unul care a mers excelent dotat cu punti portal si blocabile fata si spate! nu stiu sub capota cit mai era jeep ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Land Rover Defender au adus baietii, chiar fff multe. Jeep si Defender sunt mentionate intotdeauna ca masini asemanatoare (lipsa HD la punti si transmisie etc.). Poate altundeva nu ar fi fost Defender ci Jeep... Sa nu uitam ca suntem in Europa :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 am vazut 2 jeepuri la TAT care au luat bot ,dar si unul care a mers excelent dotat cu punti portal si blocabile fata si spate! nu stiu sub capota cit mai era jeep ! sasiul o parte si caroseria atat. Puntile sunt de unimog ia motorul 8 in V. Deci ala nu mai era JEEP. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Ma bag si eu in vorba :grin: . Am un YJ din '89 (el e din '89, ca eu il am din 2003) si sunt foarte multumit de el. Nu prea am avut probleme cu el (e adevarat ca nici nu am facut cine stie ce nebunii cu el :( - cele mai "dificile" trasee pe care le-am facut au fost de la Rasnov, pe Valea Glajeriei pana la Cabana Diham, adica pana la un km de cabana, ca de-acolo numai cu unul ca al lui GabiC sau Oresti puteai merge mai departe si traseul de la Cheia - al de sambata, ca vineri n-am fost, in rest mai mult drumuri forestier, mai un sleau, un noroi, dar subtire) si sunt foarte multumit. Acuma ma bate gandul sa-l schimb cu un TJ, dar pentru asta o sa deschid un topic nou sa cer pareri. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 am vazut 2 jeepuri la TAT care au luat bot ,dar si unul care a mers excelent dotat cu punti portal si blocabile fata si spate! nu stiu sub capota cit mai era jeep ! sasiul o parte si caroseria atat. Puntile sunt de unimog ia motorul 8 in V. Deci ala nu mai era JEEP. Puntile erau de Volvo, motorul 4 cil. in linie 1,9 tdi de 130cp de la VW si cutie de viteze Nissan 3,3, ce mai un intreg bazar, dar cu bazarul ala a luat locul 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Motorul VW 190 cp si cu bazarul ala a luat locul 1 si la Cluj :grin: Ideea e ca si omul stie sa mearga 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 da' avea ce-a mai faina caroserie si co... :grin: parca reductorul era de nissan si cutia de mertz dupa cum fuma motoru' la cluj cred ca-l tine anu' asta :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Motorul VW 190 cp si cu bazarul ala a luat locul 1 si la Cluj :grin: Ideea e ca si omul stie sa mearga 8) Nu vreau sa fiu rautacios dar demonstreaza-mi ca avea 190 de CP din 1,9 tdi, hai sa fim seriosi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Motorul VW 190 cp si cu bazarul ala a luat locul 1 si la Cluj :grin: Ideea e ca si omul stie sa mearga 8) Nu vreau sa fiu rautacios dar demonstreaza-mi ca avea 190 de CP din 1,9 tdi, hai sa fim seriosi. motorul 1,9 tdi se poate duce in 180 CP numai din cip, crede-ma pe cuvint ca stiu ce vorbesc. Eu am fost si mai sceptic cind am auzit asta prima data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 OK, 180 de cp nu neg lucrul acesta, daar spune-mi un pic cand se intampla lucrul asta la ce turatie, ce facem cu cuplul motor, o diagrama ceva? Zvarlim cu cai in stanga si-n dreapta dar totusi vorbim de un motor folosit in teren si cred ca vorbim aceeasi limba. Cand cip-uesti un motor cred ca stiti ca cuplul zboara-n turatie mult mai sus, ce putem face in cazul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 deja ma simt in ipostaza de a tine partea tdi-ului... :bleah dar sa stii ca puterea este scoasa la aceeasi turatie, iar cuplul motor e urias, undeva la 450Nm... am vazut niste diagrame care m-au pus pe ginduri, Totul este din turbina, care in cazul tuningului va avea viata destul de scurta. Cu axa cu came schimbata, cu alt intercooler si turbina de LT, tdi-ul de 1.9 (8 valve) ajunge la 225 CP. Am un prieten cu un golf tunat acum la maxim (225 cp pe dyno) si cu care m-am tras cu el la liniute cu vectra GTS 2.0 Turbo benzina. El avea 180 CP atunci si m-a desfiintat (eu aveam 170 CP si mult mai putin cuplu)Asta e realitatea, motorul ala are potential. :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Si ct timp tine, astai marea problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Nu vreau sa intru in polemici cu motorul ala doar iti zic si eu ce vorbea lumea la Cluj de masina omului,in schimb vreau sa pun accentul ca omul stie sa mearga!! Tu stii ca ai fost la TAT ca a castigat si a avut echipa cu un Samurai standard!!Samuraiul ala avea pana si carburatorul original. Faptul ca au castigat se datoreaza experientei pe care o au nu masinilor (parerea mea) Iar la Cluj la trialul de extrem Wranglerul a fost singura masina care nu s-a troliat,care a si castigat concursul dealtfel. Cat desptre TDI...CIP...Turbina.......eu prefer benzina :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 motorul nu a crapat, turbina insa da (dupa cca un an, masina era luata sh oricum). Plm, o turbina dinaia e 400 euroi la mine nou nouta, daca bati tot la concursuri un an, merita investitia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Iar la Cluj la trialul de extrem Wranglerul a fost singura masina care nu s-a troliat cred ca cel putin inca unu o urcat :grin: dar nu si G-ul cu CDI :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Cine a mai urcat fara troliu? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 un G si parca IMSul cu bord de G aaa, si eu... , pe jos :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate