worldscape Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Laur, Jeep [bip], Jeep [bip], Jeep[bipppp] = cateva sute! Marius Lupu = unul singur! :grin: :rsp PS - Am inteles ca ai facilitat scoaterea Negrotaurului din traseu dupa ce a si tras ultimul tunning in materie offroad - "plantatia onboard"! FELICITARI SI RESPECT! :bravo :rsp Multumesc pentru felicitari, dar cred ca oricare dintre noi in situatia aceea ar fi procedat la fel... asta ca sa nu iti spun ca pe la pozitia 134 cand am intrat intr-o livada...in lumina proasta a farurilor pline de noroi ni s-a parut ca vedem si urmele lui Marius si la vreo 10 metrii inca un sir de urme dar nu le gaseam perechea.... asa cane-am dat jos din masina si cu lanterna ne uitam ce si cum... si cand colo in aud pe George: "coane astea-s urme, dar nu de roti (pauza)... cred ca sunt de cal (pauza).... BAIIIIIIII hai in masina ca astea sunt de URS si sunt proaspete !!! :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Deci sa incheiem subiectul: cea mai buna masina e masina de serviciu. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Deci sa incheiem subiectul: cea mai buna masina e masina de serviciu. Aici ai dreptate Levi ,( cum te comporti cu ea asa o sa se comporte si cu tine). GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Fiindca tot vorbim offtopic... aveti idee pe unde s-au dat astia? Arata in ultimele secunde ale filmului: undeva prin nordul tarii, prin Maramures. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Eu sper sa fie cat de cat fiabil.....mi-am luat un grand cherokee 2,5 diesel(face ca tractoru la relanti :ha: ) din 98 din germania si in primul rand trebuie sa schimb planetarele fata(la viraj maxim fac rau :p ).... sper sa nu fie tare scumpe :p JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri nu stiu cat de fiabil e in off dar stiu ca pe autostrada am mers constant cu 160 - 170 de km pe ora si s-a compurtat foarte bine(in afara de zgomotul din interior :P in rest toate bune :hi JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Eu sper sa fie cat de cat fiabil.....mi-am luat un grand cherokee 2,5 diesel(face ca tractoru la relanti :ha: ) din 98 din germania si in primul rand trebuie sa schimb planetarele fata(la viraj maxim fac rau :p ).... sper sa nu fie tare scumpe :p planetarele sau crucile ? eu cred ca tre sa-ti schimbi doar crucile ( din experienta) si asta te costa cca 300 ron (2 cruci)... in teren e la fel debun ca un Cherokee cu motor de 2.5, dar cu vreo 100 kg mai grea...in rest aceeasi transmisie, motorizare, cutie de viteze ... tot Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Eu sper sa fie cat de cat fiabil.....mi-am luat un grand cherokee 2,5 diesel(face ca tractoru la relanti :ha: ) din 98 din germania si in primul rand trebuie sa schimb planetarele fata(la viraj maxim fac rau :p ).... sper sa nu fie tare scumpe :p planetarele sau crucile ? eu cred ca tre sa-ti schimbi doar crucile ( din experienta) si asta te costa cca 300 ron (2 cruci)... in teren e la fel debun ca un Cherokee cu motor de 2.5, dar cu vreo 100 kg mai grea...in rest aceeasi transmisie, motorizare, cutie de viteze ... tot Daca bine retin, la ZJ are planetare cu burduf pe fata, nu e fix ca si la XJ, dar cred ca merg sa pui planetare de XJ, sa nu mai ai probleme pe viitor cu burdufurile. In afara de 100KG in plus are elicoidale pe spate :P '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri @ssrli ... diferenta e tot de cca 100 Kg si performantele in teren asemenea.... nici nu am pomenit de arcuri,alea sunt nesemnificative d.p.a.d.v :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Salut, din 2009 nu sa mai discutat despre fiabiliate la Jeep! Nu se mai strica Jeep-urile sau nu mai este nimeni interesat de ele? Pana acum am avut un WJ si am un XJ, sunt posesor de putin timp insa cu XJ nu am avut inca nicio problema in teren(doar ptr teren il tin) si m am dat destul de grav cu el. Are roti pe 31 si inca nu am rupt nimic la el:wink: , poate nu am dat in el cat a trebuit sa il rup :grin: . Promit ca la urmatoarea iesire am sa il rup!!!! Motoarele benzinare de la 4.0 in sus cred ca sunt foarte fiabile..... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Re: Fiabilitatea la Jeep-uri eu zic sa-l lasi intreg...daca vrei cu adevarat sa rupi o masina....o faci ff usor...indiferent de marca Editat Octombrie 19, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Intretinerea e scumpa daca nu stii de unde sa iei piesele. Eu fac toate cumparaturile direct in State si ies la 1/4 din preturile vehiculate prin magazinele din Romania cu tot cu transport si vama. Pentru Mercedes/BMW n-am iesit niciodata asa de ieftin, indiferent de unde am cumparat piesele (pe la dezmembrari nu caut decat componente de caroserie). Din punctul meu de vedere n-are decat sa se tot strice - numai bine nu ne plictisim :wink: Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Intretinerea e scumpa daca nu stii de unde sa iei piesele. Eu fac toate cumparaturile direct in State si ies la 1/4 din preturile vehiculate prin magazinele din Romania cu tot cu transport si vama. Pentru Mercedes/BMW n-am iesit niciodata asa de ieftin, indiferent de unde am cumparat piesele (pe la dezmembrari nu caut decat componente de caroserie). Din punctul meu de vedere n-are decat sa se tot strice - numai bine nu ne plictisim :wink: Cnd iti iei piesele din State, cu ce curier le aduci? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri De obicei, vin cu DHL. Nu tu alegi curierul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Mai simplu, avem un prieten acolo care le pune la avion cu destinatia Otopeni, In final orice masina, chiar si un Jeep, rezista atat cat tragi de ea - aici conteaza piesele. On-topic, din experienta voastra care sunt cele mai fiabile piese pentru Jeep: MOPAR, OMIX-ADA, DEEZA, MOOG (Federal Mogul)? Editat Februarie 8, 2013 de atar 1 Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Fiabilitatea la Jeep-uri Acum 8 ani am zis sa mi achizitionez o masina si a fost o pisicutza de 2000cm,in care timp de 4 ani nu am bagat decat consumabile,apoi a urmat alta pisica de 2500....tot la fel....schimbam in 6000 de ture si masina nu papa gram de uleti,etc,decat consumabile schimbate,uleiuri foarte bune,pt ca asta este cel mai important......vedem forumuri anti bmw-uri ,ca sunt scumpe ca sunt proaste ca sunt una si alta.......Orice masina este bune,daca ai grija de ea,daca vrei sa ceri de la o masina trebuie sa o ajuti p[e masura......Nu stiu ce se intampa daca in lumea asta exista doar un tip de masina sedan si alt tip de masina 4x4,mai erau atatea comentarii?In general comentariile anti marca respectiva sunt la masiniile bune..... Credeti ca tancul nu se rupe pe teren accidenetat?daca stiti tractoarele alea de le folosesc astia prin munti la taiatul copacilor....alea or fi fiabile? Referitor la Americane,cand auzi V8 uul ala sub tine,ti se taie respiratia....in fine,orice masina este un fier care se poate rupe oricand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate