PAUL Dîcă Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Cine imi poate spune daca la modelele mai noi de suzuki grand vitara 4x4 se poate schimba fracțiunea spate si pe ce anume trebuie setat butonul din bordul masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 (editat) Salut. GV2 are 4x4 permanent. Nu exista varianta de comutare pe 4x2 N= Neutru 4H= 4x4 auto 4H lock= 4x4 cu diferențial central blocat- 50% fata 50% spate 4L lock- reducție. Editat Martie 7, 2020 de cmarin 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Initiator, imi cer scuze de off pe topicul tau... @cmarin, ceva detalii despre navigatie poti da? Producator, model, numar...se incadreaza destul de bine in plansa de bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 E foto găsită prin Google. Găsești asa ceva de achiziționat. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Martie 9, 2020 Partajează Postat Martie 9, 2020 Initiator, imi cer scuze de off pe topicul tau... @cmarin, ceva detalii despre navigatie poti da? Producator, model, numar...se incadreaza destul de bine in plansa de bord. E navigatia originala Suzuki, la baza un Clarion. Din pct meu de vedere e ceva f vechi si nu merita achizitionat (nu stie bluetooth, nu stie carduri de memorie mai mari de 2 gb, nu prinde radio bine, nu are de peste 5 ani update la navigatie, pe hdd-ul intern de 30 gb nu poti copia muzica decat cu Music Catcher de pe CD-uri originale) ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Multumesc pt informatie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate