Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lant distributie superior

cristian.cojocar

Postări Recomandate

Apare un singur cod ca fiind pt toate: LHN100840L, diferente vizuale pot aparea intre aftermarket ieftin si piesa originala sau de inalta calitate
  • Like 2

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apare un singur cod ca fiind pt toate: LHN100840L, diferente vizuale pot aparea intre aftermarket ieftin si piesa originala sau de inalta calitate

multumesc.

Este undeva o lista cu coduri? In manual am gasit numai denumirile, sau nu am stiut unde sa caut.

Link spre comentariu

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

acu am o dilema. Trebuie sa schimb cel putin lantul de sistributie daca nu cumva chiar mai mult. Problema este ca am bagat un surub prea lung ca sa prind suportul ala de pastic de pe motor, si a ajuns la lant. care acum bate.

Pot sa schim numai lantul, - in cazul cel mai fericit- sau kit-ul de lant superior cu toate cele 5 piese- caz sa zicem acceptabil- sau ambele kit-uri, care au un pret inacceptabil.

Ce ar fi putut sa se mai strice in afara de lant?

Nu as vrea sa merg pe ideea de a schimba toate laturile pt ca " se ajunge greu acolo"..

multumesc,

cc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare