cristian.cojocar Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Salutari, stiti cumva ca lantul de distributie superior - cel dintre axele cu came- sa fie de doua tipuri? si sa fie asa de dferite? mutumesc, Cristian 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Apare un singur cod ca fiind pt toate: LHN100840L, diferente vizuale pot aparea intre aftermarket ieftin si piesa originala sau de inalta calitate 2 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Apare un singur cod ca fiind pt toate: LHN100840L, diferente vizuale pot aparea intre aftermarket ieftin si piesa originala sau de inalta calitate multumesc. Este undeva o lista cu coduri? In manual am gasit numai denumirile, sau nu am stiut unde sa caut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Pct 2 aici https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Pct 2 aici https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 ok, merci. Am dar nu am ajuns la ea inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 acu am o dilema. Trebuie sa schimb cel putin lantul de sistributie daca nu cumva chiar mai mult. Problema este ca am bagat un surub prea lung ca sa prind suportul ala de pastic de pe motor, si a ajuns la lant. care acum bate. Pot sa schim numai lantul, - in cazul cel mai fericit- sau kit-ul de lant superior cu toate cele 5 piese- caz sa zicem acceptabil- sau ambele kit-uri, care au un pret inacceptabil. Ce ar fi putut sa se mai strice in afara de lant? Nu as vrea sa merg pe ideea de a schimba toate laturile pt ca " se ajunge greu acolo".. multumesc, cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate