luckyonro Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Buna tuturor . Am un Samurai de 1.3 benzina din 1988 care imi face figuri la alimentare . Suspectam carburatorul de faptul ca se oprea destul de des dar am decoperit ca pompa de alimentare este de vina, am schimbat-o si a mers 2- luni ( mentionez ca masina nu am folosit-o zilnic ) si din nou aceasi problema de alimentare . Am scos pompa si am verificat daca tija care antreneaza pompa se misca si am constatata ca are o cursa de aprox 5 mm., aceasta ar trebui sa fie cursa sau trebuie mai mare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyonro Posted March 18, 2020 Author Share Posted March 18, 2020 Aceasi problema, cand se incalzeste ( 5-10 min. de functionare) nu mai functioneaza pompa . Am alimentat cu o canistra prin cadere libera si merge brici . Stie cineva cum este axul acela cu came care antreneaza pompa ? M-am gandit sa anulez pompa si sa cumpar o pompa electrica externa, a mai facut cineva ? Este presiuea prea mare data de pompa electrica spre carburator ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Exista pompa electrica pentru motoare cu carburator. Au o presiune scazuta si cuiul pontou de la camera de nivel a carburatorului nu este fortat. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilian Bogdan Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Exista posibilitatea montarii unei pompe electrice. Luati legatura cu Mihai Salajan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyonro Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 (edited) Am rezolvat cu alimentarea, am demontat rezervorul si l-am verificat ( nu era murdar ) si am suflat conductele care erau infundate . Edited September 13, 2020 by luckyonro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts