luckyonro Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Buna tuturor . Am un Samurai de 1.3 benzina din 1988 care imi face figuri la alimentare . Suspectam carburatorul de faptul ca se oprea destul de des dar am decoperit ca pompa de alimentare este de vina, am schimbat-o si a mers 2- luni ( mentionez ca masina nu am folosit-o zilnic ) si din nou aceasi problema de alimentare . Am scos pompa si am verificat daca tija care antreneaza pompa se misca si am constatata ca are o cursa de aprox 5 mm., aceasta ar trebui sa fie cursa sau trebuie mai mare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckyonro Postat Martie 18, 2020 Autor Partajează Postat Martie 18, 2020 Aceasi problema, cand se incalzeste ( 5-10 min. de functionare) nu mai functioneaza pompa . Am alimentat cu o canistra prin cadere libera si merge brici . Stie cineva cum este axul acela cu came care antreneaza pompa ? M-am gandit sa anulez pompa si sa cumpar o pompa electrica externa, a mai facut cineva ? Este presiuea prea mare data de pompa electrica spre carburator ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 25, 2020 Partajează Postat Martie 25, 2020 Exista pompa electrica pentru motoare cu carburator. Au o presiune scazuta si cuiul pontou de la camera de nivel a carburatorului nu este fortat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilian Bogdan Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Exista posibilitatea montarii unei pompe electrice. Luati legatura cu Mihai Salajan! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckyonro Postat Septembrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2020 (editat) Am rezolvat cu alimentarea, am demontat rezervorul si l-am verificat ( nu era murdar ) si am suflat conductele care erau infundate . Editat Septembrie 13, 2020 de luckyonro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate