alk Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 (editat) Rugămintea mea pentru toți colegii, dacă poate cineva să mă ajute cu 2 Ltr. de vopsea Kaki Mat. De când cu nebunia mai serioasă a COVID-ului, a fost solicitată și Protecția Civilă pentru a participa activ la anumite misiuni specifice. În unele cazuri însă, pentru a minimaliza pe cât de posibil, riscul contaminării al unui echipaj de 2-5, se impune deplasarea în single pe vehicule motorizate cu 2 roți. Protecția Civilă din Timișoara nu este dotată cu motociclete (din rațiuni normale ținând cont de necesarul orașului raportat la totalitatea logisticii tuturor forțelor de ordine și nu numai, existente în teritoriu). Astfel, la nivel de Protecție Civilă Timișoara,am stabilit prin acord comun ca toți posesorii de motociclete private să le utilizăm în lupta cu COVID-19. Doar că ,,Mad Max,, -ul meu este prea multicolor și nu ,,reflectă,, o ținută serioasă și oficială. De aceea sunt nevoit să-l revopsesc în regim de urgență și nu am culoarea .... Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate! PS. Acesta este Mad Max-ul meu. Editat Martie 27, 2020 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SMC Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 (editat) Cauta pe google vopsea army MFH ,vad ca pe un site de accesorii militare apare livrare in 2zile pentru Nato Verde mat , ceea ce inseamna ca il au in stoc. Pentru Olive Drab mat apare livrare in 11zile.O seara buna. Editat Martie 27, 2020 de SMC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Martie 27, 2020 Autor Partajează Postat Martie 27, 2020 Cauta pe google vopsea army MFH ,vad ca pe un site de accesorii militare apare livrare in 2zile pentru Nato Verde mat , ceea ce inseamna ca il au in stoc. Pentru Olive Drab mat apare livrare in 11zile.O seara buna. Mulțumesc frumos colegu* ! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXP Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 (editat) Oricare magazin de vopsele auto, iti poate prepara vopseaua pe care o doresti, atat mat cat si semimat. RAL7013, si RAL6013, sunt culorile folosite uzual pe vehiculele NATO. P.S. Unele magazine de vopsele auto, au posibilitatea sa iti imbutelieze si la spray. Editat Martie 27, 2020 de AXP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 cauta autocolant DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate