filip2010 Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Salutate tuturor si scuze in avans daca s-a mai discutat subiectul aici sau daca raspunsul la intrebarea mea s-a discutat deja, dar eu nu l-am gasit. Un amic ce nu are cont pe acest forum ( sau pe alte forumuri, sau pe alte forumuri in general :ha: ) doreste sa cumpere un model in 5 usi de Pajero MK3, motorizare 3.2 diesel sau 3.5 benzina + GPL, dar neaparat cu blocant la buton. Intrebarea mea este : ce model de echipare are si acest accesoriu, acel minunat buton din bord pe care scrie R/D Lock ? Masina nu o foloseste la off road extrem, blocantul este necesar impetuos deoarece are o casa de vacanta la mama naibii intr-un varf de munte unde cand ploua sau ninge doar cu senilata poate sa urce, asta in caz ca nu are masina inalta cu 4x4, anvelope MT si blocant. El s-a hotarat la acest model de Pajero, dupa ce a renuntat sa mai repare la vechiul si batranul Pajero care de asemenea avea blocant spate si MT-uri. Multumesc. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 :h5 hop si eu printre miile de comentarii referitoare la intrebarea ta...:grin: In UK modelul Mitsubishi Shogun Warrior este modelul de top, adica piele, trapa si...butonul magic. Nu recomand motorizarea diesel de 3.2 fiindca e plina de probleme, nu recomand cutie viteze automata fiindca are prostul obicei sa intre in limp mode, recomand o ampla verificare tehnica a masinii intr-un service, inclusiv partea electronica (tester) , fiindca per total este o masina ce pune multe probleme,...iar asta nu o spun eu, o spun din ochii unui bun amic ce are un service auto si ''a facut o pasiune'' din schimbatul injectoarelor, pompe diesel, servsare cutii viteze (cele automate), geometria rotilor, probleme cu plutitorul din rezervor si pompa de amorsare, cabluri de capota si frana mana rupte, bujii incandescente+releu si multe alte nimicuri ce te fac sa iti doresti o alta masina. Din punctul meu de vedere MK3-ul si MK4-ul sunt masini urate, gurmande, majoritatea sunt foarte stricacioase si in general scumpe la intretinere. Mai bine cu banii de diferenta isi repara vechiul Pajero si o sa isi multumeasca singur mai tarziu amicul tau. :old 1 Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Martie 31, 2020 Autor Partajează Postat Martie 31, 2020 (editat) Adevarat. Din pacate amicul meu in urma discutiilor cu mai multe persoane, inclusiv cu 2 posesori de Pajero diesel de acel model a renuntat la idee. In urma testarii acum cateva luni a unui Duster diesel stock pe traseul ce il parcurgea de obicei pana sus, a decis sa cumpere si el unul nou, tot diesel si in rate, pe care sa puna din start alta suspensie mai inalta si anvelope BFG AT sau MT si un torsentip B pe puntea spate, in caz ca ar fi necesar. Editat Martie 31, 2020 de filip2010 Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate