Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

casco dauna totala.

mackie

Postări Recomandate

Re: casco dauna totala.

Am dat un Polo nou ( de la Porsche Leasing ) la cineva sa faca taxi si l-a facut varza.Am primit 800 Euro inapoi in conditiile in care am dat 2100 euro avans si am platit 14 rate si ar mai fi fost inca 46.

da ok dar masina mea a fost sub evaluata. adik polita era facuta la pretul cip, nu ddp. Adica cu vreo 20% din start mai jos.

Eu ii cunosc pe cei de la service de la seat, si mi-au spus ca daca vreau imi dau dauna totala sau o sa faca devizul la min. oricum daca suma depaseste cu ceva simbolic, piesa poate sa nu o treaca pe deviz si sa o iau eu separat, dupa aceea.

masina oricum o dau, ideea era ca o dadeam saptamana asta la buyback.

Acum nush... daca as face reparatia in alt service poate nu imi mai dau atatia bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

ma poate ajuta cineva cu ceva dezmembrari din tara sau de afara de unde as putea lua ceva piese pt un seat leon 2005?

devizul e prea mare si atunci prefer sa cumpar o parte din piese pt a ma incadra in acel deviz

Link spre comentariu

Prea nou pentru dezmembrari , incearca la alte reprezentante de Seat din tara poate gasesti o alta masina avariata din care sa completezi piesele lipsa

da stiu , m-am uitat uitat dar cam toate sunt lovite unde este si al meu.

ma gandeam sa dau o fuga pana afara si sa vad daca gasesc ceva, dar nu stiu nici o firma de dezmembrari.

Link spre comentariu

http://www.dezmembrarimasini.ro/cautare-piese.html

Vezi pe aici daca gasesti ceva. Eu dupa ce am dat 5000 euro pe piese la reprezentanta, am gasit din greseala o masina pt. piese la un schrott auto. Cum ai norocul. Dar sa sti ca nici cu schrott-ul nu iesi m-ai ieftin fata de magazin.

Bafta

don't worry, be happy
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare