sebasd Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Salutare Pana la urma am reintrat in randul off roaderilor cu o Navara motor V9X (Renault) 3.0 V6 231 CP cuplu 550 Nm cutie automata Aisin 7 vit. 2015 . Ca si caracteristici care imi plac foarte mult - foarte confortabila atat pe sosea cat si pe offroad dotari maxime pentru o autoutilitara. - trage foarte grav pana pe la vreo 200 Km /h in regim normal , in modul sport rupe. - f stabila la viteze mari - comsum decent mixt 10,3 l/ 100 km , daca mergi mocaneste scoti si 7,5 l /100 km Ce nu mi place Noua costa 49 000 dar plasticul si interiorul nu sunt la nivelul acestor bani Piese f scumpe , rare Zgomot destul de mare in interior de la barile de pe masina probleme uzuale pana acum .intercooler-ul pierde ulei problema frecventa observata si la mine si pe site -urile externe la alti posesori PS Daca a mai avut cineva motorizarea asta rog contact ..ceva sfaturi etc schimb pareri etc . Va atasez o poza cu acaretu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts