tractor13 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Buna ziua ,am un Nissan Navara D40 si dupa 80 la ora in sus se simt niste mici vibratii in masina ,mentionez ca anvelope respectiv jante sunt echilibrate indreptate ,daca e vreun coleg amabil cu un raspuns ceva sau o indrumare ?Multumesc frumos ,cu respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viji Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Verifica crucile cardanice NISSAN NAVARA D40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacus_Malus Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Buna seara, Intervin si eu, am cam aceeasi problema: dupa 80 km/h = vibratii, zgomot (de sub masina) Daca trec de 110...se rezolva totul,...de la 120 km/h in sus merge super, fara zgomote, fara vibratii... Sa fie doar crucile cardanice sau e posibil si altceva? Mentionez ca intre 80 si 110 vibratiile se produc si daca masina NU e in viteza... Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 On 11/6/2021 at 5:43 PM, Dacus_Malus said: Buna seara, Intervin si eu, am cam aceeasi problema: dupa 80 km/h = vibratii, zgomot (de sub masina) Daca trec de 110...se rezolva totul,...de la 120 km/h in sus merge super, fara zgomote, fara vibratii... Sa fie doar crucile cardanice sau e posibil si altceva? Mentionez ca intre 80 si 110 vibratiile se produc si daca masina NU e in viteza... Si eu am aceeasi problema si am descoperit ca daca-i scot cardanul fata, merge de zici ca-i noua si e mult mai zglobie. Este al doi-lea an cand vara scort cardanul si circul doar cu tractiune fata. Oricum nu cuplez fata decat o data pe an! Crucile cardanice sunt verificate , nu au jocuri, dar am descoperit ca exista joc la culisanta cardanului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacus_Malus Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Intre timp eu am rezolvat astfel: - schimbat cruci cardanice - schimbat grup spate - schimbat flansa dintre cardan si grup - schimbat 2 rulmenti din grup? Total circa 5000 lei (din care 1700 lei grupul spate sh) Acum merge excelent! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts