Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nissan navara d40 2007 mici vibratii dupa 80 km e ora in sus

tractor13
 Share

Recommended Posts

Buna ziua ,am un Nissan Navara D40 si dupa 80 la ora in sus se simt niste mici vibratii in masina ,mentionez ca anvelope respectiv jante sunt echilibrate indreptate ,daca e vreun coleg amabil cu un raspuns ceva sau o indrumare ?Multumesc frumos ,cu respect.

• 1 month later...
  • 1 year later...

Buna seara,

Intervin si eu, am cam aceeasi problema: dupa 80 km/h = vibratii, zgomot (de sub masina)

Daca trec de 110...se rezolva totul,...de la 120 km/h in sus merge super, fara zgomote, fara vibratii...

Sa fie doar crucile cardanice sau e posibil si altceva?

Mentionez ca intre 80 si 110 vibratiile se produc si daca masina NU e in viteza...

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

• 8 months later...
On 11/6/2021 at 5:43 PM, Dacus_Malus said:

Buna seara,

Intervin si eu, am cam aceeasi problema: dupa 80 km/h = vibratii, zgomot (de sub masina)

Daca trec de 110...se rezolva totul,...de la 120 km/h in sus merge super, fara zgomote, fara vibratii...

Sa fie doar crucile cardanice sau e posibil si altceva?

Mentionez ca intre 80 si 110 vibratiile se produc si daca masina NU e in viteza...

Si eu am aceeasi problema si am descoperit ca daca-i scot cardanul fata, merge de zici ca-i noua si e mult mai zglobie.

Este al doi-lea an cand vara scort cardanul si circul doar cu tractiune fata. Oricum nu cuplez fata decat o data pe an! 

Crucile cardanice sunt verificate , nu au jocuri, dar am descoperit ca exista joc la culisanta cardanului. 

• 1 month later...

Intre timp eu am rezolvat astfel:

- schimbat cruci cardanice

- schimbat grup spate

- schimbat flansa dintre cardan si grup

- schimbat 2 rulmenti din grup?

Total circa 5000 lei  (din care 1700 lei grupul spate sh)

Acum merge excelent!

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use