Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protectie ceramica intretinere detailing

johnion
 Share

Recommended Posts

Buna ziua tuturor,

Stiu ca e posibil sa nu fie unul din cele mai dezbatute subiecte pe aici datorita placerii nevinovate pe care multi dintre colegi o au pt noroi si drumuri inchise, dar voi cum va curatati masinile?

De cateva saptamani ma uit si ma interesez de protectiile ceramice pe care le ofera diferite ateliere de detailing. Voiam sa stiu daca dintre voi sunt colegi care au apelat la aceasta protectie si cum se comporta caroseria atat OFF Road cat si On Road ? Se curata mai usor masina , se zgarie mai usor mai greu ? Orice sfat ar ajuta cat si niste recomandari de ateliere de detailing la care ati fost ?

Multumesc mult

• 1 month later...
salutare, eu o mai aspir si o spal la curte, dar am avut un Rav4 care era peste puterile mele si am fost cu ea la cei de la High Class Detailing unde era sa nu o mai recunosc dupa doua zile petrecute acolo pt un interior exterior. Ti-i recomand daca esti din Buc sau imprejurimi , poti sa intri si pe www.highclassdetailing.ro unde vezi mai multe poze si multe informatii de care ai avea nevoie. Zi faina Edited by Astral

• 8 months later...
salutare, eu o mai aspir si o spal la curte, dar am avut un Rav4 care era peste puterile mele si am fost cu ea la cei de la High Class Detailing unde era sa nu o mai recunosc dupa doua zile petrecute acolo pt un interior exterior. Ti-i recomand daca esti din Buc sau imprejurimi , poti sa intri si pe www.highclassdetailing.ro unde vezi mai multe poze si multe informatii de care ai avea nevoie. Zi faina

Multumesc de recomandare , am fost la ei pt un exterior cu protectie ceramica si dupa o zi si jumatate masina a iesit de la ei din atelier cu mult peste asteptarile mele. Ii recomand cu caldura

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use