rudolphu Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 (editat) Salut, As vrea sa imi montez cutia de pe masina mica pe pajero, dar nu gasesc bare cu prindere pe scurgerile de apa, doar pe barele longitudinale iar al meu nu are asa ceva si nu as da gauri in plafon ca sa instalez. Caut de 2 zile si nu gasesc ( poate sunt neindemanatic). Editat Aprilie 22, 2020 de Astral O bara - doua barE... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Vechile portbagaje de dacia aveau prinderile pe scurgeri. Cauta, la remat, targ auto, olx, se pot adapta la ceea ce ai nevoie. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Ce zici te cuafeaza suporturile de portbagaj de dacie?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolphu Postat Aprilie 21, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Merg, dar trebuie modificate, si nu au antifurt si oricine poate fugi cu lada mea.am sa sudez doua bari. E mai usor decat sa dau gauri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate