roamer Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 (editat) Salutare, oameni buni! Am ezitat sa pun postul asta pentru ca s-a mai dezbatut de 100 de ori si pentru ca sunt cvasi atehnic, dar, chiar daca nu am reusit sa postez nimic la mesajul de prezentare, sper ca va aflati in situatia de a citi minunata-mi postare si de a imi da un sfat intelept! :old Am nevoie de o masina 4x4 la un pret mic, in jur de 2000 euro (nu dati cu pietre, vine criza) pentru vara asta si, posibil, si cea viitoare. Nu imi trebuie AC, nu conteaza ca nu se conduce usor ca un CX5, nu imi trebuie confort de Range Rover. Ce am eu nevoie este: - o masina 4x4, la aprox. pretul mentionat, fara costuri mari de intretinere; - o voi folosi la cateva iesiri de pescuit la munte (off road usor, drumuri de munte), vara asta si probabil si anul viitor; nu voi merge la serviciu cu ea; - e FOARTE important sa nu ma lase pe-acolo cand imi e lumea mai draga; daca risca sa cada ceva la ea, macar sa identifice mecanicul, schimba piesa si apoi drum intins!; - ideal ar fi sa nu prea bag bani in ea in timp... doar consumabile si combustibil ar fi perfect :grin:; Ma incadrez in banii astia pentru o Niva OK din 2005, sa zic? La ce cheltuieli m-as expune? daca as cumpara una, la ce sa fiu atent? cati km sa aiba? exista vreun service recomandat in Bucuresti? anunturile de pe OLX la preturi apropiate va inspira incredere? unele vad ca au si troliu sau GPL. Daca nu ma incadrez ca suma pentru o Niva, exista alternative? Sincer, mai intai m-am uitat la Vitara sau Jimny, dar unele decente costa mult mai mult. Niva chiar imi place. Va multumesc anticipat!:tk Editat Aprilie 21, 2020 de roamer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Te incadrezi lejer. In general niva, e ca dacia 1300, ba, bate, troncane, dar te duce, mai incet, dar ajungi unde ai de ajuns cu ea ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roamer Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Multumesc frumos pentru raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 https://www.olx.ro/oferta/lada-niva-IDd78t9.html#e18c49cc35 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 In banii astia, mai bine orienteaza-te catre o Suzuki Vitara, mult mai fiabila decat Niva si cu costuri mici de intretinere.... 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate