Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inca un post cu ”SFAT ACHIZITIE”

roamer

Postări Recomandate

Salutare, oameni buni!

Am ezitat sa pun postul asta pentru ca s-a mai dezbatut de 100 de ori si pentru ca sunt cvasi atehnic, dar, chiar daca nu am reusit sa postez nimic la mesajul de prezentare, sper ca va aflati in situatia de a citi minunata-mi postare si de a imi da un sfat intelept! :old

Am nevoie de o masina 4x4 la un pret mic, in jur de 2000 euro (nu dati cu pietre, vine criza) pentru vara asta si, posibil, si cea viitoare.

Nu imi trebuie AC, nu conteaza ca nu se conduce usor ca un CX5, nu imi trebuie confort de Range Rover.

Ce am eu nevoie este:

- o masina 4x4, la aprox. pretul mentionat, fara costuri mari de intretinere;

- o voi folosi la cateva iesiri de pescuit la munte (off road usor, drumuri de munte), vara asta si probabil si anul viitor; nu voi merge la serviciu cu ea;

- e FOARTE important sa nu ma lase pe-acolo cand imi e lumea mai draga; daca risca sa cada ceva la ea, macar sa identifice mecanicul, schimba piesa si apoi drum intins!;

- ideal ar fi sa nu prea bag bani in ea in timp... doar consumabile si combustibil ar fi perfect :grin:;

Ma incadrez in banii astia pentru o Niva OK din 2005, sa zic? La ce cheltuieli m-as expune? daca as cumpara una, la ce sa fiu atent? cati km sa aiba? exista vreun service recomandat in Bucuresti? anunturile de pe OLX la preturi apropiate va inspira incredere? unele vad ca au si troliu sau GPL.

Daca nu ma incadrez ca suma pentru o Niva, exista alternative?

Sincer, mai intai m-am uitat la Vitara sau Jimny, dar unele decente costa mult mai mult. Niva chiar imi place.

Va multumesc anticipat!:tk

Editat de roamer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare