cristy bucataru Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Giorgel nu vreau sa se inteleaga gresit ca am ceva cu Sibienii .Am rude in Sibiu .Roxana Buhusi care lucreaza la PRO TV Sibiu si sotul Cristi de la politie sunt rude cu mine ,acolo sunt oameni deosebiti, dar ce am scris mai sus este raspuns la cele afirmate vis-a-vis de Bucuresteni .Moderatorii au rolul sa modereze discutiile si nu sa-ti bage pumnul (ban) in gura ptr. parerile tale (cred):tk NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Chestia asta cu bucurestenii versus restul este ca aia cu femeile versus barbatii la volan in evaluarea accidentelor de circulatie. Un dobitoc scria la el pe forum ca femeile conduc mai bine decat barbatii pentru ca-ntr-o statistica a IGP numarul accidentelor in care au fost implicate femei-sofer este MULT MAI MIC decat cel n care au fost implicati barbati-soferi!:ha: Sa ne cacam de ras pe concluzia lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Salut Petre ,cred ca cel care a scris ca femeile sunt mai bune la volan avea facaletul deasupra capului:hm .Observ ca avem aceleasi "meserii ":h5:ft NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. cine stie ce este minunatia aia galbena prinsa pe spatele defender-ului? mie imi pare a fi un suport telescopic pentru antena de unde scurte. asa aveam in armata pe autostatii :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ptr.imaginea de la avatar trebuie sa faci cinste:x,Omoroka .:h5 I am the man who took the picture :ypu NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ptr.imaginea de la avatar trebuie sa faci cinste:x,Omoroka .:h5 I am the man who took the picture :ypu aaa, e bestiala poza cristy. dar nu doar asta de la avatar ci toata seria. mii de multumiri :tk:tk:tk Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bingoo Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. cine stie ce este minunatia aia galbena prinsa pe spatele defender-ului? Acea este o antena radio(nu este de satelit sau GSM) pt radioamatorism cau schiar CB. Este foare folositoare cand esti in padure undeva ascuns printre copaci.Nu mai ai nici problema unde sa pui antena sa ai semnal bun.Este telescopica pe baza de manivela sau daca se doreste se poate pune un motoras. PS: despre defener e povestit aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43804&highlight=defender Defender 110 TD5 alias "Foca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. on topic: ii salut pe cei din imagini [ATTACH]66906[/ATTACH] cine stie ce este minunatia aia galbena prinsa pe spatele defender-ului? Masina este propietate privata, a unui om impatimit al vanatorii si mersului pe munte (cu masina si nu numai). Pe langa toate cele de mai sus este si radio amator. Asa ca presupunerea voastra se adevereste, "chestia aia galbena" este un catarg telescopic pt antena radio. Masina a fost preparata si modificata de noua, la atelierul celor de la TransCarpat Service din Bucuresti. Merita studiata in liniste si cu atentie. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Merita studiata in liniste si cu atentie. Mai ales interiorul :grin: (as copleta eu) Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Intalniri in trafic. Masina este propietate privata, a unui om impatimit al vanatorii si mersului pe munte (cu masina si nu numai). Pe langa toate cele de mai sus este si radio amator. Asa ca presupunerea voastra se adevereste, "chestia aia galbena" este un catarg telescopic pt antena radio. Masina a fost preparata si modificata de noua, la atelierul celor de la TransCarpat Service din Bucuresti. Merita studiata in liniste si cu atentie. inca una din aceeasi serie dar nu e galbena ! :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Intalniri in trafic. Salutari Petre Niteanu :h5N-am mai activat de mult pe forum, sper primavara asta sa mai iesim si noi pe niste coclauri :banana Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ia uitati ce am vazut eu pe DN.1: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Intalniri in trafic. Scuze de dublu post dar a trecut timpul si nu am putut edita....si pe aceasta in curte la Carlex,pe Bd.Expozitiei: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Intalniri in trafic. Sambata , 28.02 , veneam pe Centura (Bucuresti) si faceam stanga spre Militari . Il salut pe d-l. cu Galloperul verde ( inscriptia "Jidanu") care ne-a si claxonat de altfel . Respect ! Frumoasa masina ! A mea era in prima zi , veneam de la AG , primii 120 km !:cl:h5 Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ieri in jurul orei 13,00 in sensul giratoriu din Chitila....Galoper AJA cu domnul Fasola la volan:h5 Salutat,claxonat dar nu stiu daca m-a observat.Eram cu PAJERO ,platforma cu albastru LOGAN si girofar:ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Intalniri in trafic. Astazi, 05 martie 2010,in jurul orei 10, am vazut la Sovata un Jeep Wrangler gri deschis,cu numere de NT si sigla "Salvamont" pe lateral. Eu eram cu acaretul meu cu un Frontera albastru inchis cu sigla Club 4x4 si "Salvamont" pe soata de rezerva. Am mai vazut masina la isirile de sf.de saptamana de la NT. Daca stie cineva numarul lui de telefon sa-i zic un :W:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 (editat) Re: Intalniri in trafic. Asta ca sa nu creada lumea ca numai in Bucuresti se intalnesc forumistii. Vazut azi la Turda una bucata Megane albastru cu insemnele :cl oprit bineinteles , salutat una bucata domn "MAX" impreuna cu doamna. Cu respecte. Editat Martie 5, 2010 de radu ovidiu nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Intalniri in trafic. Am gasit in ,, teritoriul Poiana Prasov '' un ,,intrus'' :grin: care la ora fotografiei cred ca dormea :sl1 si nu am vrut sa deranjez ; asa ca :xam baut cafeaua la Casa Vinga si :ooola munca :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Intalniri in trafic. Am gasit in ,, teritoriul Poiana Prasov '' un ,,intrus'' :grin: care la ora fotografiei cred ca dormea :sl1 si nu am vrut sa deranjez ; asa ca :xam baut cafeaua la Casa Vinga si :ooola munca :grin: se plimba colegu AKON, prin Poiana ori prin Sibiu... pe trotuare :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi, pe la ora 17,00, stateam si linistit la urcarea pe Podul Grant catre Crangasi (altfel nu aveam cum sta: 200 masini in fata si alte 200 in spate:uameni). Aveam statia pe canalul 22, gandind ca nu e niciun coleg prin zona, cand aud: "colegul cu Suzuki cu Club 4X4 ma receptioneaza?". Ma uit in jur, nimic deosebit: masini stand, soferi nervosi... Ma uit in jos si imi pica fisa: eu sunt cu Suzuki (de regula prin oras ma dau cu Skoda, da aia a ramas fara benzina, si mi-a fost lene sa o alimentez). Raspund, bineinteles, omul se prezinta, ma prezint si eu, intr-un final ne si vedem, ne facem zambitori cu mana, eu raman sa imi incerc sansa de a urca podul, omul face dreapta spre Calea Grivitei, si cam atat. Inca o data, salut @gabikia! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Intalniri in trafic. 09.03 - orele 9.30 in parcare la inmatriculari auto Pipera ! :grin: Salutari noului proprietar ! :h5 @pinti - nu-ti pare rau dupa ea ? :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Intalniri in trafic. Cred ca Sanduzzo a luat-o ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Intalniri in trafic. L-am reperat si eu pe Sanduzzo chiar pe drumul de venire. L-am tras pe dreapta ca sa-l salut si...nu era Pinti! Bine ca nu a coborat cu parul!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi, pe la ora 17,00, stateam si linistit la urcarea pe Podul Grant catre Crangasi (altfel nu aveam cum sta: 200 masini in fata si alte 200 in spate:uameni). Aveam statia pe canalul 22, gandind ca nu e niciun coleg prin zona, cand aud: "colegul cu Suzuki cu Club 4X4 ma receptioneaza?". Ma uit in jur, nimic deosebit: masini stand, soferi nervosi... Ma uit in jos si imi pica fisa: eu sunt cu Suzuki (de regula prin oras ma dau cu Skoda, da aia a ramas fara benzina, si mi-a fost lene sa o alimentez). Raspund, bineinteles, omul se prezinta, ma prezint si eu, intr-un final ne si vedem, ne facem zambitori cu mana, eu raman sa imi incerc sansa de a urca podul, omul face dreapta spre Calea Grivitei, si cam atat. Inca o data, salut @gabikia! Si te salut si EU pe tine pe aceasta cale :2dr Eu eram cu toyota de serviciu mergeam la Molul de sub pod sa alimentez. Ps:din toyo ai o priveliste frumoasa si vezi tot,eu cu aceasta masina ma dau de luni pina vineri! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Intalniri in trafic. De cateva zile, pe strada pe care locuiesc stationeaza acest Mitsubishi. Il salut pe proprietar. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate