Miron Sorin Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. Saptamana trecuta prin Curtea de Ag.. :hi e a lui vali babu asteapta cuminte sa ajungem la traseele cupei kamikaze :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi :hi :hi salutari . vad de multe ori masina in zona aceea . :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Intalniri in trafic. Pai acolo e domiciliul colegului Gabi :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut azi in trafic pe Tipografiei patrolul din imagine, cu membru (sau membrana) club4x4 la volanta :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Intalniri in trafic. Nasu Mare sau Nike....respectiv sotiile :grin: Nu stiu exact numerele dar se termina la fel parca.....CNX Sper sa nu ma bag in seama ..... :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Intalniri in trafic. Nasu Mare sau Nike....respectiv sotiile :grin: Nu stiu exact numerele dar se termina la fel parca.....CNX Sper sa nu ma bag in seama ..... :ha: :ha: lasa ca m-am bagat eu si mai mult in seama punandu-i poza aici :h5 sper sa nu creez probleme cuiva :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Intalniri in trafic. Am avut o treaba de familie la Moeciu de Sus , ca a hotarit sor'mea si iubitul ei ca in viata sa le faca pe toate.Cum ma invirteam pe linga barajul Siriu, uitati cu ce masina si pe unde calatoresc ....niste calatori , un cuplu. Dupa ceva timp , ma trezesc sa le fac o foto cind plecau. Jos palaria , cu respect . PS.....parca e prea curatica , se vede cine e prima in familia soferului..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalniri in trafic. Respecte supreme unui belgian cu care m-am intilnit prin iulie prin Apuseni. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalniri in trafic. Saptamana trecuta prin Curtea de Ag.. :hi Salut! :hi uite asa aflu eu ca se misca masina din Ag, cred ca socru meu verifica R.B-ul :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Intalniri in trafic. eram Maria :grin: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Intalniri in trafic. Saptamana trecuta prin Curtea de Ag.. :hi Salut! :hi uite asa aflu eu ca se misca masina din Ag, cred ca socru meu verifica R.B-ul :ha:[/quote:3bovc8ai] Daca pe RB este trecut si centrul, pe acolo la terase.. inseamna ca asta facea :ha: Nu stiu de ce dar topicul asta seamana izbitor cu "Tradati in Dragoste" :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Intalniri in trafic. Cam off topic ... :grin: ieri in CERNAUTI........masini de militieni si de recuperatori :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Intalniri in trafic. ASTAZI LA PADINA! Nu stiu daca este de aici de pe forum dar m-a impresionat. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut vineri in trafic pe DN.1 eu mergeam la aeroport si colegu cred ca se ducea spre munte. Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Intalniri in trafic. Este Bogdan, prieten bun cu valissan de pe forum de la noi, cu primul meu Tractozaur :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi Ia uite ce-am gasit in 7 Aug. prin padurile din jurul clujului. Masina lui cfantana Te salut Costin :h5 PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi La trial la Cluj. SOP cu-al lui "acaret". Salut maestro! :h5 PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi Ia uite ce-am gasit in 7 Aug. prin padurile din jurul clujului. Masina lui cfantana Te salut Costin :h5 PATROLATOR nu pare prea ingrijita pe dinauntru... cam murdara... si vad acolo si niste sticle de bere... :ha: :ha: :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Intalniri in trafic. nu pare prea ingrijita pe dinauntru... cam murdara... si vad acolo si niste sticle de bere... :ha: :ha: :h5 Sticlele sunt puse la deruta :twisted: Si tigarile la fel .... la 1a vedere ai crede ca oamenii sunt acolo la dixtractie , nu ii iei in calcul prea mult si cand colo la finish ... PA-BAM !!! (Au arma secreta :ha: ) :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Intalniri in trafic. vazut parcat Duminica asta adica ieri,cred ca pe acolo sta propitaru...zona Dorobanti nu zic mai mult ca nu se cade Dar sincer ma inpresionat utilajul,uitati-va si voi: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut ieri parcat in Rahova utilajul de mai jos,spalat si aranjat in asteptarea propietarului: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut futilajul de mai jos pe Grivitei, azi pis de dimineata. Foarte frumos! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salutari colegului "Pasha", intalnit duminica pe Lascar Catargiu si colegului "mrJv" care alerga dupa mine pe Aviatorilor :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut azi pe soseaua Chitilei pe la 11 30 o masina albastra,pregatita si cu multe stickere pe ea.Ma grabeam si nu am vazut-o prea bine,oricum avea sticker cu club4x4 si un altul cu open. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salutari colegului "Pasha", intalnit duminica pe Lascar Catargiu si colegului "mrJv" care alerga dupa mine pe Aviatorilor :h5 Respectuoase contrasalutari ! :banana Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate