Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Ieri am vazut parcata pe langa piata Vicoriei toyota lui @Sensei.Era plina de noroi ceea ce denota ca si-a dus proprietarul la plimbare.Salutam:h5

Respectele mele! :we

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pun si eu o asa zisa intalnire din trafic,Sambata in jurul Valcii,mai bine zis la Schitul Pahomnie,ne-am intalnit cu un Offroader,Orlando!)la plimbare cu familia) Salutam si te mai asteptam pe la noi,pentru ceva off-road,nu doar forestiere!

Off-road poate sa faca la cativa km de la Pahomie in sus...:wink:, catre Patrunsa! :ha::h5

Link spre comentariu

Astazi m-am intilnit cu colegul PaulGR in Dobrich la inmatriculari.Salut cu aceasta ocazie toti colegii din Piatra Neamt:h5

Poze nu am facut ca nu mai aveam energie dar de discutat si povestit :y

Trebuie sa fac o filiala de tranzit :cl Dobrich:ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Apropo de Dobrich.....am sa-mi aduc aminte tot timpul de orasul asta. Acolo am avut cel mai stupid accident in care am fost implicat vreodata. Chiar in centru ,mergand spre Albena unde imi fac concediul de mare de vreo 6 ani, o soferita bulgaroaica a franat ,uitandu-se la semaforul pentru la dreapta care era rosu ,cu toate ca ea vroia sa mearga inainte unde era verde, eu venind din spate am reusit sa franez si m-as fi oprit la timp daca............ din spate nu venea nevasta-mea, care s-a infit in spatele meu, proiectandu-ma in bulgaroaica.

Bulgaroaica cu un Kadet - bara spate cazuta,stop spart si portbagaj indoit.

Eu ,cu un Cielo - bara fata sparta ,un far,si capota indoita .

Nevasta -mea - cu Polo ...........doar numarul indoit.

A urmat tot tacamul, militeni ce nu stiu decat bulgareste , bulgaroaica care vroia 300 euro , sectia de militie, cearta cu militianul care vroia sa-mi ia permisul, refuz de a semna p.v., translator , ,platit parca vreo 50 leva amenda, pierdut vreo 5 ore...........timp in care nevasta-mea statea relaxata la o terasa si bea un pepsi.........asa mi-am petrecut o juma de zi la Dobrich.

In rest am fost alta data si ne-am invartit cateva ore prin centru,

curatel, linistit chiar dragut oraselul.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

eu venind din spate am reusit sa franez si m-as fi oprit la timp daca............ din spate nu venea nevasta-mea, care s-a infit in spatele meu, proiectandu-ma in bulgaroaica.

Iarta-mi intrebarea, dar mereu tu si sotia mergeti fiecare cu masina proprie? N-o suporti tot drumul? Nu te suporta-n dreapta? Care e faza?:ha:

Link spre comentariu

Am intalnit un membru Club4x4 prin trafic. Din pacate impresia lasata este una nu tocmai buna, pacat insa de masina.

Respecte !

PS. Nu dau nume, cred ca se stie singur. Amice, nu esti singur pe strada si, desi si eu mai vorbesc la telefon in timp ce conduc, nu plec de la semafor in claxoane, iar 6-7 secunde de culoare verde sunt absolut SUFICIENTE sa treci o intersectie de 20m, nu te opresti.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Adevarat nevasta-mea vorbeste probabil mult si de multe ori fara rost (ca multe femei ),dar motivul ptr. care mergeam cu doua masini era familia numeroasa carata cu noi (soacra,2 copii,cumnat ,cumnata,nepoata)

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pe 21 Mai , in zona Paralela 45 am vazut Paragusul care se indrepta catre Sinaia. Am trecut pe langa el cu o Skoda neagra si am pus avariile . A dat si el niste flashuri . Ma gandesc daca a dat flashurile ca raspuns la semnalul meu ...... .......

Link spre comentariu

Asta a cui e? Era parcata in 25 aprilie in Timisoara pe calea Lipovei. Il salut pe proprietar!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

azi,24.05 la Rosia Montana au "patrulat" doua Toyote, Hilux si Land Cruiser cu numere de germania.Le-am vazut de vreo 4 ori si doar ultima data am vazut insemnul :cl (asta pentru ca erau prea "curate" :),dar nu am avut timp sa ii opresc deoarece eram intr-un tur organizat,cu cherokee -ul.

P.S. care mai treceti prin Rosia Montana va astept la Hostel La Gruber la o :2dr

Pozele nu sunt pentru reclama ci doar sa stiti (cei care doriti) unde ma gasiti.

Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex

Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450

Link spre comentariu

Sambata seara pe centura Abrudului intalnit un Patrol frumos echipat cu nr de Bucuresti , salutam pe colegu si aici.

Andrei am retinut o sa urc saptamana asta la o bere .:2dr:h5

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Acu cateva ore am vazut pe langa domiciliul meu (Colentina-Fundeni , str.Campul cu Narcise ) un patrol care cred ca apartine lui Goganul ,parcat juma pe trotuar-juma in strada si plin de noroi din cap pana-n picioare.Proprietarul nu era la masina asa ca ii transmit pe aceasta cale salutari.

....cu respect te salut si eu......eram la un preten.....urma sa spal utilaju.....:h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Am vazut sambata,22.05.2010 o toyota hillux pregatita si foarte frumoasa pe care era un colant cu Kamikaze Team pe langa Carrefour Colentina.Cred ca am fost zarit de catre proprietarul toyotei , eu eram cu toyota hj60 argintie.Salut pe aceasta cale.

Link spre comentariu

....cu respect te salut si eu......eram la un preten.....urma sa spal utilaju.....:h5

Pe undeva pe acolo am vazut de multe ori un frumos samurai.De o vreme nu l-am mai vazut,apartinea cumva prietenului tau.Tare bine mai arata...

Link spre comentariu

Pe undeva pe acolo am vazut de multe ori un frumos samurai.De o vreme nu l-am mai vazut,apartinea cumva prietenului tau.Tare bine mai arata...

.....NU......prietenul meu e electronist nu i place noroiu........

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Vineri seara 28.05 pe str. Straja - salutari Tractozaurului ! :x

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

J.T., Tractozauru` era la parter cu noile modificari?:ha: Sau eram in Neassan? Salutari inca odata! :h5

Link spre comentariu

Erai cu Tractozauru` , chiar la intersectia Straja cu Resita !:2dr

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sambata dimineata eram prin Alexandria in calitate de nash la TudorG :wink: si cu aceasta ocazie salut colegul cu Patrolul preparat la nimeni altul decat Luigi San! :grin:

Link spre comentariu

Salutari Niros...azi in Sebes pe la 16.45 pe drumul catre Alba-Iulia (inate de pod)...bineinteles la volanul Catifelei...:h5

a...si un LR Discovery verde/galben tot in Sebes...AB xxx TGK daca e printre noi salutari si felicitari pentru masina...arata in mare fel:y

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

O "masinuta de criza". O vad de ceva timp in Tineretului. Nu se misca.

N-o mai avea bani de benzina :ha:..., din cauza "crizei"... :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare