dude Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Donez cea de-a 3-a bancheta (locurile 6 si 7) si pragurile laterale de aluminiu pentru Patrol Y60 LWB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Bună seara! De unde sunteți? M-ar interesa, am un y60 lwb negru pe care vreau să-l fac cât de cât rezonabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Greșeala mea, scuze, acum am văzut locația. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Asta nu înseamnă că nu le doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Teoretic, între 16-18.05 trec prin București! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Mai 10, 2020 Autor Partajează Postat Mai 10, 2020 Buna ziua. Vi le pastrez cu placere. Ne auzim cu o zi doua inainte sa stabilim cum facem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Scuze, nu mai pot sa vin, au apărut niște probleme, trec pe lângă București, în viteza maxima, trebuie sa ajung la Brașov și sa ma și întorc în aceeași zi. Nu mi le opriți, poate are cineva nevoie mai mare de ele. Mulțumesc pentru solicitudine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Am revenit, s-a schimbat modificarea, Sâmbăta trec spre Brașov, Duminica ma întorc din Brașov, vin dinspre Ploiești, pe centura, apoi Autostrada Soarelui. Nu am loc decât pentru praguri, le pun pe portbagaj, este din acela longitudinal. Dacă mai sunt disponibile va rog să-mi spuneți. Nu ma descurc deloc prin Buc, poate ne putem întâlni la Lukoil de pe centura, promit ca deplasarea va fi recompensata. Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 0757779775 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Pe 09.06.2020 ajung în București, în Chitila, lăsați-mi un nr de tel și va sun eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate