x3m Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Salutare colegi, Cine poate sa imi spuna cum pot face dupa ce mi-am pus MRL-uri manuale de la AVM pe GV 2.0 din 2003, sa se aprinda normal ledul (martorul) din bord cand cuplez pe 4x4. Va multumesc mult, Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Salut. Fii mai explicit, te rog. Cume era cu flanse si cum e acum cu MRL-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Ai modifcat si grupul sa elimini diafragma/cuplajul ? Ai umblat la compresorul de sub bara? Daca ai scos mufa de la el, nu se mai aprinde, ca ECU vede ca nu functioneaza. Becul nu se aprinde deloc, sau palpaie si nu sta aprins? Daca doar ti-ai pus MRL-uri, nu are nici o treaba cu becul. Ar trebui sa mearga ca inainte. Detalii-Detalii-Detalii. :| Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
x3m Postat Mai 5, 2020 Autor Partajează Postat Mai 5, 2020 Buna tuturor, Doar daca lasi compresorul si ii pui un dop la furtun, atunci o sa iti functioneze si ledul. Am descoperit! Merge acum! ;) Merci ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Torel Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Buna tuturor, Doar daca lasi compresorul si ii pui un dop la furtun, atunci o sa iti functioneze si ledul. Am descoperit! Merge acum! ;) Merci ;) Buna! Si eu am o problema cu un Suzuki Jimni 1999, martorul 4x4 lumineaza intermitent cand cuplez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate