Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un membru nou din Constanta - momentan in cautare de 4x4

Nicolaie1976

Postări Recomandate

Va salut,

Ma numesc Nicolaie Bogdan, sunt din Constanta, am 32 ani, de profesie ofiter electric (maritim); daca aveti vreo problema legata de partea electrica (ma refer la aspecte generale, nu specifice fiecarui tip de masini in parte) sunt bucuros sa dau un sfat / parere. De asemeni, am lucrat (montaj, reglare antena, intretinere) cu statiile in CB (cele in banda libera) si VHF (cele de pe taxiuri), Posed si reflectometru pt. reglat antene, deci pot sa ii ajut pe cei din C-ta la reglat antenele (ajutorul meu este complet dezinteresat material; in schimb sunt interesat de a cunoaste si schimba impresii cu cei mai "meseriasi" in 4x4, pt. a-mi cumpara si eu un 4x4 de care sa fiu deplin multumit.

Toate cele bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un membru nou din Constanta - momentan in cautare de 4x4

Salut! :W , in situatia ta am fost si eu, iti alegi masina in functie de cati bani dispui si ce vrei sa faci cu ea, eu m-am ales cu o Frontera Sport `98. Daca ai spune si ce ti-ai dori de la masina, veteranii Club 4x4 te vor ajuta cu siguranta. Numai bine si multa bafta in alegerea masinii!

Link spre comentariu

Re: Un membru nou din Constanta - momentan in cautare de 4x4

:W

Bine ati venit!

Si eu am solicitat ajutorul colegilor pentru alegerea unui 4x4.Ce a iesit puteti vedea aici:

viewtopic.php?f=19&t=3935

Succes! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare