Adrian.S Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Salutare, am decis sa imi pun niste A/t-uri pe masina in ideea in care vreau sa ies mai mult in offroad. Ce parere aveti de Matador izzarda At2 sau General Grabber At3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 [h=1]BFGoodrich All Terrain T/A KO2[/h] "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian.S Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 M-am gandit, insa nu gasesc dimensiunea care o vreau (255/60/18). Plus ca e putin agresiv pentru ce vreau eu, masina va circula mai mult pe asfalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk84 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) M-am gandit, insa nu gasesc dimensiunea care o vreau (255/60/18). Plus ca e putin agresiv pentru ce vreau eu, masina va circula mai mult pe asfalt. Atunci poate e mai bine sa iei in calcul ATR-urile de la Continental sau AT+ de la Toyo (ambele au si versiunea pe care o vrei): https://www.continental-tires.com/ca...osscontact-atr https://www.toyotires.eu/tire/patter...ountry-at-plus Ambele sunt folosite in Stadium Super Truck din ce stiu eu (In SUA TerrainContact A/T sunt de fapt ATR-urile, la ei au aparut inainte cu cel putin 1 an si tot la ei gasesti mai multe reviewuri): https://www.continentaltire.com/news...m-super-trucks Acum tu stii mai bine ce inseamna la tine off-road. Spor la alegere! PS: vezi ca ATRurile au flancurile mai intarite si sunt mai rigide, o sa se simta mai tare in suspensie decat cele normale de strada, dar destul de acceptabil zic eu, la viteze de autostrada nici nu simte, nu sunt atat de zgomotoase. Frana pe drumuri de pamant, noroi, asfalt cu pamant, etc prinde foarte bine, nu se compara cu anvelope de vara. Tractiune buna pe noroi. Iarna nu am mers cu ele pe zapada (le-am dat jos dupa Craciun si le-am pus inapoi la sf lui februarie), dar in SUA unii le lauda ca merg bine si pe zapada. LE: Poate ajuta: Edited May 8, 2020 by rdk84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian.S Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Am luat in calcul si Continentalurile, dar sunt destul de scumpe, din ce am vazut, Matador si General sunt subsidiare Continental, ar trebui sa fie ok. Ca si profil, cel mai mult mi-a placut Matadorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk84 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 OK, dar Toyo sunt la acelasi pret cu Matadorurile, doar 5 RON diferenta, profil asemanator. Ti-am dat un PM. Eu zic ca intre cele doua, Toyo castiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floriin Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Ma bag in discutie ca si eu sunt in cautari de A/T exact la aceeasi dimensiune: 255/60R10. La mine in carti sunt Grabber AT3 si Bridgestone Dueler AT001. Avantajele ambelor este ca au M+S, deci poti sa mergi si iarna cu ele, e un avantaj. Mai stau in cumpana ca Dueler sunt numai 2 bucati in stoc cam pe la toti, altfel e tentant ca au C la franere pe umed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian.S Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Da, Bridgestone-ul nu e asa agresiv, e destul de bun, dar destul de vechi aparut pe piata. Din ce cercetari am facut, Matadorul si Generalul sunt cam aceiasi chestie, doar profilul difera. Ambele firme sunt patronate de Continental, si ambele anvelope au aparut in acelasi an (2016). Pana la urma cred ca o sa optez pentru Matador. Imi place mult profilul lor si din ce am vazut pe youtube face treaba destul de ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floriin Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Cum doresti, este decizia ta. Dupa ce le montezi, poate pui niste poze si impresii, ca o concluzie utila la topicul deschis de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian.S Posted May 15, 2020 Author Share Posted May 15, 2020 Cu siguranta, peste vreo 2 saptamani, momentan masina se pregateste de vara ( avea ceva rugina superificiala pe dedesubt ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian.S Posted July 5, 2020 Author Share Posted July 5, 2020 Salutare, revin cu un update, pana la urma am cumparat Matador si sunt foarte incantat de ele, comportament pe asfalt impecabil, zgomot insesizabil, in teren am iesit un pic si s-au comportat ft bine. Ce sa zic, multumit 100%. Pun si cateva poze cu masina si anvelopele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts