ursuletz_82 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Buna d- lor. Ma confrunt cu urm probl. Am schimbat volanta fiind deteriorata la un GC model WH an 2006 diesel 3.0. cei de la servicebmi au solicitat 13.5 L ulei pt ca s a golit si ambreajul. Am achizitionat ulei Febi cod 29943 corespunzator s ar zice. S au bagat in prima instanta 8L apoi 13 apoi am svos am bagat iar 8 apoi incercat bagand doar 5 din cei 8 care am reusit sa i scot. fiktru si garnitura noi ......ulei couespunzator dar masina in afar de R si in D fara sa schimbe in sus aau manual nu functioneaza. Astept sfaturi din partea d voastra, colegi care s au confruntat cu aceasta problema. Multumesc! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursuletz_82 Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Rezolvat problema. Curatat nu bine ci foarte bine mufa,contactorul de pe cutie masina functioneaza ca si inainte. Fara reproș. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts