Lipoveanu Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 pentru pescari ... http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 3%26sa%3DN cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: pentru pescari ........ da dar ei vazut ce masina iti trebuie :grin: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: pentru pescari ........ E mult prea pretentioasa pentru noi! :) Prefer ceva simplu si practic.....si ieftin :) (nu ca n-as putea sa-mi iau una de aia) :ha: Cu stima! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: pentru pescari ........ Ceva simplu. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: pentru pescari ........ Interesanta! Oare la ce o foloseste? :roll: Transport,expeditie :roll: ,dormitor.... Sa auzim numai de bine! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: pentru pescari ........ http://www.youtube.com/watch?v=kC8Y66V3ZJw&feature=channel forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: pentru pescari ........ http://www.youtube.com/watch?v=kC8Y66V3ZJw&feature=channel Cred ca pescuitul asta in forta nu mi-ar place sa-l fac,mai ales ca in apele lor acolo poate dai de un falcos de mai sare si la tine la gat. Oricum un dril impresionant ca asta nu o sa avem la noi prea curand. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Re: pentru pescari ........ Pentru Samuraie n-au nimic? Sau bag Samuraiul direct in barca si-mi iau peridoc si-l trag cu Focusul pana se termina asfaltul si de acolo scot samuraiu pentru zona de off road si cand dau de apa scot barca ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: pentru pescari ........ Pentru Samuraie n-au nimic? Sau bag Samuraiul direct in barca si-mi iau peridoc si-l trag cu Focusul pana se termina asfaltul si de acolo scot samuraiu pentru zona de off road si cand dau de apa scot barca ;)) te complici .... mergi aici la Cornetu-Mihailesti dai barca jos si te sui in ea cu tot cu samurai pe Argesi .... la Oltenitza cand intalnesti Dunarea faci stanga ... ai multe zone unde poti pescui .... iar daca vrei agrement poti ajunge la mare...sau chiar in delta ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate