Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In cautarea unui LR D3

Sergiu.24

Postări Recomandate

Va salut,sunt nou pe club4x4.

De cateva saptamani ma gandesc aproape zilnic sa imi cumpăr un disco 3,2.7 automat, l-aș folosi aproape zilnic,la munte,la vanatoare,foarte putin prin oras.Ma gandesc la un kit de inaltare,un bullbar,troliu si ceva anvelope bune de offroad.Am găsit cateva prin tara dar nu stiu din pacate la ce si cum sa ma uit ma exact din punct de vedere mecanic.Am citit cateva ore bune topicurile deschise ce țin de d3..am inteles care sunt problemele cu ele in principiu,deși am cateva nelamuriri ...dar nu stiu de unde sa incep,tare mie sa nu iau ceva in care bag exagerat de mulți bani....eu sunt din Cluj,stiti voi ceva masini prin apropriere ce le-ați putea recomanda? Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca ar trebui sa pui intrebari la obiect....aia cum este....ailalta ce face....etc. Ai mai multe sanse asa. Oricum spor !!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sincer, pentru ce ai vrea sa folosesti tu masina nu recomand D3 (am avut si a ajuns sa fie de nefolosit). Daca esti fan Land Rover (am fost si aproape mi-a trecut) gandeste-te la D1 sau D2 (fix in ordinea asta) si pregateste un buget de 2-3k de euro sa o faci “heavy duty”. Vezi tu LR fac niste masini super - faceau acu 15-20 de ani dar nu sunt HD. Dupa ce o iei fie schimbi transmisie, suspensii, samd sau astepti sa cada pe rand.

Daca vrei si altceva LC90 sau mai batrane, Nissan, samd

"A bon entendeur, salut!"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare