Lipoveanu Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 se intelege ca toata lumea de pe la noi stie sa puna OME , Snorkel ...si o bara ARB .... dar asa ... mai rar ... ; http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 3%26sa%3DN cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... E foarte ciudat dar nu- i urat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... zici ca e de jucarie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... urat? e dea dreptul spurcat :ha: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... E doar un....hot rod!!! Mie nu-mi place si cred ca mai mult decat imaginea, nu e bun de altceva. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... asta nu ai de unde sa stii. poate ca pe dedesupt e acelas Patrol Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Pai...zic sa-l rugam pa Lipoveanu sa mai faca ceva sapaturi, poate aflam detalii despre ce si cum poate hot-rod-ul cu pricina! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Urat cu spume! :uameni Macar de-l faceau negru cu gume rosii Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... intr-o tara unde e vesnic vara .... si noroi deloc... sau poate merge cu ea numai pe asfalt ... e shmekerie sa ai o decapotabila.... ....eu am mers o vara intreaga cu aia albastra decapotata .... pot spune ca e o placere ... dezavantaje exista si ele ... vesnic era plina de praf ... nu puteam merge cu ea la pescuit ... ca nu o puteam inkide .. de ploaie nu-mi era frica caci bankeata spate rabatata acopera compet sezutul ei ... deci nu se uda ... alta oftica mare aveam ca aveam aer cond pe masina si-mi era complet inutil atunci ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Par imagini dintr-o tara din orient! Unde nu prea ploua ... Dupa roti nenea asta cred ca stie sa mearga decat inainte ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Ciudata combinatie :grin: Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Autocomplex Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... nu stiu eu prea multe de nissan-uri de genul dar nu-i prea joasa ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... dupa lampile de pe aripi si bara fata, sigur este un 4200 Benzina. e jos pt ca e cam ....obosit ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Cred ca-i trebuie o prelata care sa-l mai infrumuseteze un pic. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Cred ca-i trebuie o prelata care sa-l mai infrumuseteze un pic. Numai bine Si o sa se cheme "caruta cu coviltir" !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... Cred ca-i trebuie o prelata care sa-l mai infrumuseteze un pic. Numai bine Si o sa se cheme "caruta cu coviltir" !!! :ha: :ha: :ha: Buna completare!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: patrol rosu .... cu gume negre ... extraordinar.......de urat:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate