Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mașina îneacă

Sergiug
 Share

Recommended Posts

Vă salut , sunt proaspăt posesor de Suzuki vitara 1.6 8v. Din 1992.

După ce am cumpărat-o la scurt timp a apărut o preblemă, mașina se îneacă în sarcină (pe pantă , la vale are sprint e ok) , la relanti când accelerez blană îneacă in jur la 1500-2000 ture.

Am fost cu ea la mecanic , a verificat el ce a verificat și a ajuns la concluzia că este dus calculatorul, deoarece masina când încercai să o menții la 2000 ture cădea în 1500 și revenea .

Am schimbat calculatorul, bun, totul a mers perfect o săptămână, după care la fel , a apărut vechea problemă.

Acum am vrut să mai iau un calculator (cel ce l-am luat era din dezmembrări și m-am gândit că o fi fost și ăla pe ducă), dar după o discuție cu cineva acesta îmi spune că problema e din senzorul TPS (să-l mișc 1-2 mm stanga dreapta și masina v-a merge ), am făcut asta, masină stă turată în 2000 ture , nu mai cade dar îneacă la fel.

ce poate fi că deja m-am săturat să o țin tot în garaj.

Edited by Astral

Salut, trebuia sa lași senzorul tps înpace ... Din ce spui pompa de benzina pare moarta. Când pui contactul se aude pompa mergând... un bâzâit care se oprește după câteva secunde? Scoate turul de benzina și da la automat... trebuie sa arunce benzina foarte tare. Edited by tommy crocodilu
  • Like 1

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

• 2 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use