Sergiug Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 (edited) Vă salut , sunt proaspăt posesor de Suzuki vitara 1.6 8v. Din 1992. După ce am cumpărat-o la scurt timp a apărut o preblemă, mașina se îneacă în sarcină (pe pantă , la vale are sprint e ok) , la relanti când accelerez blană îneacă in jur la 1500-2000 ture. Am fost cu ea la mecanic , a verificat el ce a verificat și a ajuns la concluzia că este dus calculatorul, deoarece masina când încercai să o menții la 2000 ture cădea în 1500 și revenea . Am schimbat calculatorul, bun, totul a mers perfect o săptămână, după care la fel , a apărut vechea problemă. Acum am vrut să mai iau un calculator (cel ce l-am luat era din dezmembrări și m-am gândit că o fi fost și ăla pe ducă), dar după o discuție cu cineva acesta îmi spune că problema e din senzorul TPS (să-l mișc 1-2 mm stanga dreapta și masina v-a merge ), am făcut asta, masină stă turată în 2000 ture , nu mai cade dar îneacă la fel. ce poate fi că deja m-am săturat să o țin tot în garaj. Edited May 29, 2020 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy crocodilu Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 (edited) Salut, trebuia sa lași senzorul tps înpace ... Din ce spui pompa de benzina pare moarta. Când pui contactul se aude pompa mergând... un bâzâit care se oprește după câteva secunde? Scoate turul de benzina și da la automat... trebuie sa arunce benzina foarte tare. Edited May 26, 2020 by tommy crocodilu 1 vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiug Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Te salut , dacă îmi lași un nr de telefon îți trimit un video să vezi cum face , pompa se aude . mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiug Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 https://streamable.com/sekqkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiug Posted May 27, 2020 Author Share Posted May 27, 2020 Am verificat presiunea în pompă, e de1.9 și am inteles că trebuie să fie de 3 . https://streamable.com/owzxun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciacaradu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Cum ai verificat pompa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts